Το απίστευτο «άνοιγμα» των Tony Awards από τον Neil Patrick Harris

Το απίστευτο «άνοιγμα» των Tony Awards από τον Neil Patrick Harris

Ένας από τους πιο ικανούς κωμικούς ηθοποιούς του Hollywood, ο Harris, ως οικοδεσπότης των χτεσινοβραδινών θεατρικών βραβείων Tony, άφησε τους πάντες άναυδους με το άνοιγμα της τελετής και απέδειξε για άλλη μια φορά το αστείρευτο ταλέντο του.

Τα Tony Awards τιμούν τους ηθοποιούς του θεάτρου. Οι ηθοποιοί του θεάτρου, πρέπει να έχουν μεγάλη γκάμα ρόλων και εκφράσεων, να μπορούν να τραγουδούν, να χορεύουν, να γίνονται ένα με τον ρόλο τους παρασύροντας μαζί τους το, εξαιρετικά δύσκολο, θεατρικό κοινό –σε αντίθεση δηλαδή με πολλούς ηθοποιούς της μεγάλης οθόνης που αρκεί να είναι όμορφοι. Παρουσιαστής των χτεσινοβραδινών βραβείων Tony ήταν ο Neil Patrick Harris, ο «Barney» του How I Met Your Mother, αν προτιμάτε.

Αυτή η ακολουθία προτάσεων δεν είναι τυχαία. Είναι ένας τρόπος να σας υποδείξω πόσο εκπληκτικό ηθοποιός και μεγάλο ταλέντο είναι ο Harris και να σας προετοιμάσω για το βίντεο που ακολουθεί, την εναρκτήρια σκηνή της χτεσινής τελετής.

Ο Harris, ανοιχτά ομοφυλόφιλος, σε πολύχρονη σχέση με τον σύντροφό του και από τον περασμένο Οκτώβριο πατέρας δύο διδύμων με τη χρήση παρένθετης μητέρας, άφησε παρευρισκόμενους και τηλεθεατές με τα στόματα ανοιχτά, παρουσιάζοντας ένα απίστευτο show με χορό και τραγούδι, στο ύφος των κλασικών μιούζικαλ, το οποίο είχε τίτλο «Theater's not for gay's anymore». Κοινώς, το θέατρο δεν είναι μόνο για τους γκέι. Φαντασμαγορικό σόου, τραγούδι, χορός, χιούμορ, σάτιρα, ειρωνεία, guest star συμμετοχές, όλα μέσα σε 5μιση και κάτι λεπτά. Απολαύστε παρακάτω.