Έγιναν γονείς πριν έναν χρόνο και μας δείχνουν σπάνια φωτό της κόρης τους (photo)

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Έγιναν γονείς πριν έναν χρόνο και μας δείχνουν σπάνια φωτό της κόρης τους (photo)

Πέρασε κιόλας ένας χρόνος σχεδόν

Τον Νοέμβριο του 2017 το πιο sexy κορίτσι του Hollywood, ηθοποιός και μοντέλο ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της Justin Verlander, στεναχωρώντας μεγάλη μερίδα των fan της, οι οποίοι ως επί των πλείστων ήταν άντρες φυσικά. Έναν χρόνο μετά έγινε μαμά για πρώτη φορά, ενώ αυτή τη στιγμή διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της.

Σε έναν μήνα περίπου η κόρη της γίνεται ενός έτους και οι φορές που την έχουμε δει είναι ελάχιστες. Αυτό φαίνεται πως σκέφτηκε η ξανθιά καλλονή, η οποία αποφάσισε να ανεβάσει μια φωτογραφία της κόρης της στο Instagram account της. Ο λόγος για την Kate Upton και την κόρη της Genevieve, που την είδαμε στο διαδίκτυο μετά από πάρα πολύ καιρό.

Το μοντέλο και ηθοποιός πήρε την κόρη της και πήγε στο γήπεδο, προκειμένου να δει τον σύζυγό της και μπαμπά της μικρής να παίζει με την ομάδα του. Η μικρή Genevieve, φαίνεται πως είναι μεγάλη fan του μπαμπά της, αφού στη φωτογραφία απαθανατίζεται να φοράει κι ένα denim jacket, με το όνομα του επάνω.

«Go daddy», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας της με τα likes να πέφτουν βροχή.

Δες τη στη gallery που ακολουθεί.