Δεν σου πάει το μυαλό ποια τραγουδίστρια αποκάλυψε πως έχει χωρίσει και είναι μόνη ξανά (photos)

Πατούλια Κατερίνα
Δεν σου πάει το μυαλό ποια τραγουδίστρια αποκάλυψε πως έχει χωρίσει και είναι μόνη ξανά (photos)

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια ε τον πιο απλό τρόπο

Τα πράγματα δεν τα λες πως πάνε και εξαιρετικά το τελευταίο διάστημα για την 33χρονη τραγουδίστρια που αποκάλυψε πως είναι μόνη ξανά. Τρεις μήνες μετά την ανακοίνωση του δεσμού της η ξανθιά βραβευμένη τραγουδίστρια ανακοίνωσε με ένα story στο Instagram πως είναι και πάλι single.

Αρχικά, η ντίβα είχε ένα απίστευτο ατύχημα στη σκηνή στη διάρκεια της συναυλίας της, με αποτέλεσμα να πρέπει να κάνει ακτινογραφία σε κάθε σημείο του σώματός της (χωρίς πλάκα).



Eυτυχώς όλα πήγαν καλά, οι εξετάσεις ήταν καλές και η τραγουδίστρια επέστρεψε σπίτι της, όχι για πολύ όμως.

ladygaga 72363648 464602764411387 4593734305651575428 n

Λίγες ώρες αργότερα και παρά τον πόνο που ένιωθε, η ντίβα της pop βρέθηκε στο bachelorette party της κολλητής της και make up artist Sarah Nicole Tanno, όπου και δημοσίευσε το επίμαχο story γράφοντας:



«Να μια γυναίκα που σύντομα θα παντρευτεί και να μαι κι εγώ, μια ελεύθερη γυναίκα».

Μιλάμε φυσικά για την Lady Gaga, που πριν λίγες ώρες είχε μια επική τούμπα στη σκηνή σε συναυλία της στο Las Vegas και τον χωρισμό της από τον Dan Horton. Και είναι τρελό να σκεφτείς πως το ζευγάρι χώρισε, τη στιγμή που μόλις τον προηγούμενο μήνα η Gaga είχε κάνει μια ξεχωριστή κίνηση, δείχνοντάς μας στο Instagram το φαγητό που της είχε μαγειρέψει ο καλός της.

Η τελευταία κοινή φωτογραφία του ζευγαριού ήταν τον Αύγουστο σε ένα μουσικό φεστιβάλ ενώ αυτή η σχέση της Gaga ήρθε μετά την διάλυση του αρραβώνα της από τον Christian Carino, με τον οποίο ήταν ζευγάρι δύο χρόνια.

Οι φήμες θέλουν την τραγουδίστρια και ηθοποιό να έχει έχει έρθει ξανά κοντά με τον Bradley Cooper αλλά μόνο ο χρόνος θα αποδείξει του λόγου το αληθές.
Δες παρακάτω την αποκάλυψη χωρισμού από την Gaga