Όλες οι λεπτομέρειες για τον φαντασμαγορικό γάμο της Jennifer Lawrence (photos)

Πατούλια Κατερίνα
Όλες οι λεπτομέρειες για τον φαντασμαγορικό γάμο της Jennifer Lawrence (photos)

Jennifer Lawrence: Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός παντρεύτηκε κάτω από άκρα μυστικότητα

H Jennifer Lawrence είναι μια παντρεμένη γυναίκα. Η 28χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, τον 34χρονο σκηνοθέτη Cooke Maroney σε ένα μαγικό τοπίο στο Rhode Island

Σύμφωνα με το αμερικάνικο People, οι διάσημοι προσκεκλημένοι έφτασαν από νωρίς με ονόματα όπως οι: Adele, Kris Jenner, Ashley Olsen, Nicole Richie, Cameron Diaz και Joel Madden να είναι ανάμεσα στη λίστα των καλεσμένων.



Ο αρραβώνας του ζευγαριού έγινε τον περασμένο Φεβρουάριο και το ζευγάρι είναι μαζί από τον Ιούνιο του 2018 ενώ το επίσημο δείπνο για την ένωσή τους είχε λάβει χώρα τον Μάιο με την Lawrence να επιτρέπει μόνο μια φωτογραφία στο Instagram των στυλιστών της στην οποία φορούσε ένα παστέλ ροδανικί φόρεμα.
Φωτογραφίες της Jennifer με νυφικό δεν έχουν γίνει ακόμα διαθέσιμες (ντυμένη νύφη την έχουμε δει μόνο στην ταινία Joy του 2015).

joy

Όμως το μέρος όπου έλαβε χώρα το μυστήριο το λες και υπερπαραγωγή.



Πριν τον Cooke, η Lawrence ήταν ζευγάρι με έναν άλλο σκηνοθέτη, τον Darren Aronofsky αλλά και με τον ηθοποιό Nicolas Hoult.



Όσο για τον πρόγαμο, το προγαμήλιο δείπνο που έλαβε χώρα την Παρασκευή το απόγευμα, γνωρίζουμε πως καλεσμένοι ήταν σε αυτό 140 φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού με το ζευγάρι να φτάνει με ιδιωτικό jet και το μενού όπως το εξασφάλισε το TMZ να περιλαμβάνει ψητό ψάρι, κέικ γλυκοπατάτας, μοσχάρι, καραμελωμένα μήλα, και σπιτικά marshmallows

Δες τις διαθέσιμες φωτογραφίες παρακάτω