Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle πήραν ξαφνικά μια πολύ σημαντική απόφαση

Πατούλια Κατερίνα
Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle πήραν ξαφνικά μια πολύ σημαντική απόφαση

Meghan και Harry πήραν μια σημαντική απόφαση και την καταλαβαίνουμε πλήρως

Έχουν περάσει πέντε μήνες από τότε που η Meghan Markle έφερε στον κόσμο τον γιο της Archie και είναι περίπου ένας μήνας τώρα που η 38χρονη δούκισσα του Sussex επέστρεψε από την άδεια μητρότητας.

Και μπορεί Meghan και Harry να πέρασαν ένα καλοκαίρι γεμάτο ξεκούραση και διακοπές στην Γαλλία και την Ιταλία με βάση όσα γνωρίζουμε, όμως το royal ζευγάρι που αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε ανοιχτό πόλεμο με εξώδικα στα βρετανικά tabloids, αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα.

Και εξηγούμαστε:



Σύμφωνα με την εφημερίδα The Sunday Times, η πίεση από το ταξίδι στην Αφρική και όλος αυτός ο πόλεμος με τα media ανάγκασαν τον Harry και την πάλαι ποτέ ηθοποιό να αποφασίσουν ξαφνικά να κάνουν μια παύση στα καθήκοντά τους στους διάφορους φιλανθρωπικούς οργανισμούς των οποίων ηγούνται και να σταματήσουν τις επίσημες εμφανίσεις τους για έξι εβδομάδες με σκοπό να περάσουν χρόνο ως οικογένεια.

Στη διάρκεια αυτού του διαστήματος που θα διαρκέσει μέχρι και τα Χριστούγεννα, θα ταξιδέψουν για πρώτη φορά μαζί με τον γιο τους στις ΗΠΑ ενώ ο Archie έχει ταξιδέψει στην Αμερική μόνο στην κοιλιά της μητέρας του, για το baby shower πριν τον ερχομό του τον περασμένο Ιανουάριο.

Στις ΗΠΑ, η Meghan σκοπεύει να περάσει την γιορτή των Ευχαριστιών στην Καλιφόρνια μαζί με την μαμά της Doria Ragland ενώ μέχρι τα Χριστούγεννα ο Harry θα έχει επιστρέψει οικογενειακώς στην Βρετανία για να περάσει τις γιορτές με την Βασίλισσα Ελισάβετ.

Μόλις χθες η Meghan μίλησε στην κάμερα για την μάχη που έδωσε ως έγκυος και νέα μαμά με τον πόλεμο που της έγινε και σχεδόν δάκρυσε. Τα πλάνα της κάνουν τον γύρο του κόσμου.