«Τα έσπασε όλα». Το ρεκόρ της Aniston στο Instagram και η σχέση της με τον Harry & τη Meghan

Νάνσυ Μητσοστέργιου
«Τα έσπασε όλα». Το ρεκόρ της Aniston στο Instagram και η σχέση της με τον Harry & τη Meghan

Απίστευτη έτσι;

Το απόγευμα της Τρίτης το Instagram μας επεφύλασσε μια απίστευτη έκπληξη, αφού μία από τις πιο αγαπημένες μας ηθοποιούς στο Hollywood λύγισε στη μαγεία του, κι έκανε το δικό της account. Μάλιστα το πρώτο post που ανέβασε η ηθοποιός, ήταν μία φωτογραφία με τους συμπρωταγωνιστές της από το F.R.I.E.N.D.S, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Matt LeBlanc και Matthew Perry, κάνοντας το πιο ωραίο διαδικτυακό reunion.

Το καλύτερο όλων όμως που έκανε η Jennifer ήταν το ρεκόρ followers, μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες. Για την ακρίβεια μέσα σε 5 ώρες και 16 λεπτά από την δημιουργία του account της, η Jennifer είχε ένα εκατομμύριο followers, σπάζοντας έτσι το ρεκόρ Guinness. Πριν συμπληρωθεί 24ωρο είχε 10,2 εκατομμύρια.

Το ρεκόρ προηγουμένως κατείχε η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry όταν τον Απρίλιο που έφτιαξαν το δικό τους account είχαν μέσα σε 5 ώρες και 45 λεπτά ένα εκατομμύριο followers.

Τα σχόλια έπεσαν βροχή κάτω από τη φωτογραφία της, ενώ δεν μπορέσαμε να προσπεράσουμε και το σχόλιο που της έκανε ο πρώην σύζυγός της, Justin Theroux. Και κάπως έτσι μία ακόμη αγαπημένη ηθοποιός έκανε Instagram account. Και αναρωτιόμαστε εμείς τώρα, μήπως έχει έρθει η σειρά του Brad Pitt τώρα να μπει σε αυτή τη διαδικτυακή παρέα ή μήπως η Angelina Jolie;

Για την ιστορία πάντως η Jennifer αυτή τη στιγμή έχει 14,7 εκατομμύρια ακολούθους, και δεν έχει συμπληρωθεί ακόμη μία εβδομάδα.