Πάθαμε πλάκα! Η νέα σύντροφος του Brooklyn Beckham είναι ξεκάθαρα σωσίας της μαμάς του

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Πάθαμε πλάκα! Η νέα σύντροφος του Brooklyn Beckham είναι ξεκάθαρα σωσίας της μαμάς του

Μιλάμε για απίστευτη ομοιότητα

Ο Brooklyn Beckham είναι ένα από τα πιο ωραία αγόρια της ξένης showbiz και αυτό φυσικά οφείλεται σε μεγάλο βαθμό τόσο στην μητέρα του Victoria, όσο και στον πατέρα του David. Πώς θα μπορούσε να είναι διαφορετικά άλλωστε με τέτοια γονίδια; Ο 20χρονος είναι ίδιος ο μπαμπάς του και αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς.

Αυτό όμως που μας σόκαρε κάπως, είναι πως το καινούργιο φημολογούμενο φλερτ του είναι σωσίας της μαμάς Victoria. O Brooklyn και η Hana Cross (με την οποία ήταν σε σχέση) χώρισαν το καλοκαίρι, και τώρα κυκλοφορούν φήμες, που τον θέλουν να βγαίνει με την ηθοποιό Phoebe Torrance, η οποία είναι και 5 χρόνια μεγαλύτερή του. Τα δημοσιεύματα αναφέρουν ως ο 20χρονος έχει βγει κάποια ραντεβού με την εντυπωσιακή μελαχρινή, η οποία μάλιστα πιστεύεται πως στο παρελθόν δούλευε σαν σωσίας της Victoria.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα μάλιστα οι φίλοι του Brooklyn τον πειράζουν συνεχώς για την απίστευτη ομοιότητα της συντρόφου του με την μητέρα του. Η Phoebe μάλιστα επιβεβαίωσε σε φίλους πως πράγματι στα πρώτα της βήματα ως μοντέλο έκανε κάποιες δουλειές ως σωσίας της Victoria, ωστόσο ποτέ δεν φανταζόταν πως μια μέρα θα γνώριζε από κοντά το είδωλό της.

Δεν ξέρουμε αν η είδηση ισχύει, αλλά μας φαίνονται πολύ ταιριαστοί. Δες τις φωτογραφίες της στη gallery που ακολουθεί.