Η διάσημη πρωταγωνίστρια έγινε μαμά και αυτή είναι η πρώτη φωτό της κόρης της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η διάσημη πρωταγωνίστρια έγινε μαμά και αυτή είναι η πρώτη φωτό της κόρης της

Πόσο όμορφη φωτογραφία

Το YOU ήταν μία από τις σειρές που έκαναν την εμφάνισή τους στα τέλη της προηγούμενης χρονιάς, και που μας καθήλωσε στον καναπέ μας μέχρι και το πρώτο διάστημα του 2019. Τα επεισόδια ήταν λίγα, όμως ο Penn Badgley φρόντισε να μας κάνει να μην ξεκολλάμε από την οθόνη μας. Είναι και μία σειρά- μάθημα θα μπορούσε να πει κάποιος, αφού σε αυτή την εποχή των social media πολλά πράγματα μπορούν να συμβούν στον οποιοδήποτε.

Ας αφήσουμε όμως για λίγο στην άκρη το YOU και ας ασχοληθούμε με μία από τις πρωταγωνίστριες του, η οποία έγινε μανούλα για πρώτη φορά. Η Shay Mitchell την οποία γνωρίσαμε τόσο μέσα από το Pretty Little Liars, όσο και από το YOU, έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτά της με τον αγαπημένο της, Matte Babel.

Η 32χρονη ηθοποιός ανακοίνωσε εχθές τον ερχομό της κόρης της, ποστάροντας στο Instagram account της μια φωτογραφία της, στην οποία η μικρούλα της σφίγγει το δάχτυλο. Να σου θυμίσουμε πως η εγκυμοσύνη αυτή ήταν πολύ σημαντική για την ηθοποιό, η οποία νωρίτερα μέσα στη χρονιά είχε αποκαλύψει πως πέρυσι είχε μια αποβολή.

Δες τη φωτογραφία της στη gallery που ακολουθεί.