GNTM Spoiler: Ξέρουμε πότε θα γίνει ο μεγάλος τελικός και ποια κοπέλα φτάνει μέχρι εκεί

GNTM Spoiler: Ξέρουμε πότε θα γίνει ο μεγάλος τελικός και ποια κοπέλα φτάνει μέχρι εκεί

Και τι ακριβώς θα συμβεί

Το Greece’s Next Top Model αποτελεί ένα από τα φετινά τηλεοπτικά προγράμματα που ο κόσμος βλέπει με μανία. Βλέπεις πέρυσι δεν μας άφησε καθόλου παραπονεμένες, αφού οι ίντριγκες και οι γκάφες είχαν κυρίαρχο ρόλο στο reality μοντέλων. Όπως καταλαβαίνεις μετά από αυτήν την τριάδα φωτιάς που πέρασε οι προσδοκίες μας ήταν αρκετά μεγάλες, και ευτυχώς το sequel -αν θες- του show μας αντάμειψε και με το παραπάνω.

Και μπορεί πέρυσι να έριξε αυλαία πολύ πριν από τα Χριστούγεννα, φέτος θα κάνεις παραμονή μαζί του. Μέσα από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, μάθαμε πότε θα πραγματοποιηθεί ο μεγάλος τελικός, αλλά και για μία από τις δοκιμασίες που θα περιλαμβάνει.

Αν λοιπόν έχεις ήδη ξεκινήσει να φτιάχνεις το πρόγραμμα των γιορτών, και σου έμενε κενό το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων, μην στεναχωριέσαι γιατί σου βρήκαμε τι θα κάνεις. Θα καλέσεις όλους τους φίλους σου και θα δείτε μαζί τον τελικό του GNTM, αφού πληροφορίες από την εκπομπή αναφέρουν, πως αυτός θα πραγματοποιηθεί στις 24 Δεκεμβρίου.

Μάλιστα σε μία από τις δοκιμασίες, οι φιναλίστ θα πρέπει να φωτογραφηθούν με τους συντρόφους τους, και όπως ανέφερε η ίδια εκπομπή ο Τούρκος ηθοποιός Burak Hakki θα βρεθεί στο GNTM. Αυτό μας δίνει να καταλάβουμε πως η Χαρά Παππά φτάνει ως τον τελικό; Ποιος ξέρει, πάντως για την ιστορία να σου πούμε, πως αυτή τη στιγμή στο σπίτι βρίσκονται 7 κοπέλες.

Δες το σχετικό βίντεο.