GNTM: Η κακία και το bullying ξεπέρασε κάθε όριο και το Twitter εξοργίστηκε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
GNTM: Η κακία και το bullying ξεπέρασε κάθε όριο και το Twitter εξοργίστηκε

Και εμείς μαζί επίσης

Αν εχθές το βράδυ δεν παρακολούθησες το Greece’s Next Top Model σε συγχαίρουμε. Έκανες την καλύτερη επιλογή και με βεβαιότητα σου λέμε πως έσωσες σε μεγάλο βαθμό την ψυχική σου υγεία. Αν πάλι το είδες θέλουμε να σου εκφράσουμε την συμπαράσταση και τη συμπόνοια μας. Το χθεσινό επεισόδιο ήταν για ανθρώπους με γερά νεύρα, κι εμείς σίγουρα δεν ανήκουμε σε αυτήν την κατηγορία.

Η κακία και το bullying ξεπέρασαν κάθε όριο, με την FF (aka 5αδα φωτιά) να δίνει ρεσιτάλ και στις δύο κατηγορίες που σου αναφέραμε. Όλα ξεκίνησαν από τη στιγμή που ξύπνησαν και θέλησαν να μιλήσουν στην Ελευθερία και στους λόγους που θέλουν να τη διώξουν από το δωμάτιο. Συγκεκριμένα η Μαρτίνα της έδωσε και δύο επιλογές, ή θα μάζευε μόνη της τα πράγματά της ή θα της μάζευε εκείνη.



Εν τέλει με την βοήθεια των κοριτσιών η Ελευθερία μετακόμισε σε άλλο δωμάτιο αφήνοντας της FF να αλωνίζει μόνη της. Η κατάσταση ωστόσο χειροτέρεψε κάπως όταν στη διάρκεια επιλογής των ζευγαριών η Σουζάνα έβαλε μαζί Κάτια με Γκλόρια, με την 5αδα να γελάει υποτιμητικά προς το πρόσωπο της άλλης διαγωνιζόμενης.



Η κακία κορυφώθηκε στο πλατώ, όταν οι κοπέλες έπειτα από συζήτηση επέλεξαν να ρωτήσουν τους λόγους που η Σουζάνα παραμένει και πάλι στο παιχνίδι, παίρνοντας μία εντελώς διπλωματική, μα καθόλου ικανοποιητική και πειστική απάντηση από τους κριτές.

Τότε η Ασημίνα, μέλος της FF ξεδίπλωσε το ταλέντο της πετώντας τη μία φαρμακερή ατάκα μετά την άλλη, αποκαλώντας τις υπόλοιπες κοπέλες κακές. Κι εκεί «γέλασαν ακόμη και οι πέτρες».

Η χειρότερη ατάκα ωστόσο ειπώθηκε από την Κάτια, η οποία είπε πως θα προσπαθήσει να υποβαθμίσει ακόμη πιο πολύ, τις κοπέλες που θεωρεί κατώτερες. Το Twitter εννοείται δεν το άφησε ασχολίαστο όλο αυτό, δίνοντας «πόνο» στα σχόλια σχετικά με τις κοπέλες και το bullying.

Και είναι πραγματικά απίστευτο το γεγονός πως υπάρχουν τέτοιες συμπεριφορές και τέτοιοι άνθρωποι εν έτη 2019. Οι τοξικοί άνθρωποι τελικά υπάρχουν παντού, ακόμη και στα reality και χθες το εμπεδώσαμε για τα καλά. Πάρε μια γεύση από τα σχόλια στη gallery που ακολουθεί.