Η σατανική σύμπτωση στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM 2 που κανείς δεν παρατήρησε

Η σατανική σύμπτωση στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM 2 που κανείς δεν παρατήρησε

Ή μήπως δεν ήταν σύμπτωση;

Το χθεσινό επεισόδιο του Greece’s Next Top Model ήταν για ανθρώπους με γερά νεύρα και αυτό αποδείχθηκε σε όλη τη διάρκειά του. Αν δεν το είδες και σκέφτεσαι σήμερα να το παρακολουθήσεις και τα νεύρα σου είναι κάπως σου προτείνουμε να έχεις δίπλα σου κάποιο χαλαρωτικό αιθέριο έλαιο ή κάποιο ηρεμιστικό.



Δεν είμαστε όμως εδώ τώρα για να σχολιάσουμε το επεισόδιο, αυτό μπορείς να το δεις κι εδώ. Εδώ θα αναφερθούμε σε μία σύμπτωση, την οποία θα λέγαμε και σατανική, που κανείς δεν παρατήρησε. Όπως ενδεχομένως θα θυμάσαι η Κάτια Ταραμπανκό είχε εχθές τα γενέθλιά της. Και αυτό το ακούσαμε τόσο από την ίδια στην αρχή του επεισοδίου, αλλά το είδαμε κι από ένα story του συντρόφου της.

Εχθές λοιπόν, την ημέρα των γενεθλίων της, η Κάτια πήρε και την καλύτερη φωτογραφία της χθεσινής δοκιμασίας. Και αυτό σίγουρα είναι μία σύμπτωση για την ημέρα αυτή, την οποία λες και σατανική. Αν βέβαια πάμε με το δικό τους πονηρό σκεπτικό θα μπορούσαμε να υποθέσουμε πως δεν είναι σύμπτωση, όπως δεν ήταν και το γεγονός πως η σχεδιάστρια επέλεξε την Κάτια για να πάρει το φόρεμα που φορούσε.



Όπως είδαμε μέσα από tweets, η Κάτια έχει συνεργαστεί με την εν λόγω σχεδιάστρια καιρό πριν, ενώ τον Ιανουάριο του 2018 είχε συμμετάσχει σε μία επίδειξή της. Επομένως μήπως τίποτα από τα δύο δεν ήταν σύμπτωση;