Η Κάτια του GNTM παίρνει βραβείο κακίας: «Θέλω να τις πετάξω ξεκάθαρα έξω από το παιχνίδι»

Η Κάτια του GNTM παίρνει βραβείο κακίας: «Θέλω να τις πετάξω ξεκάθαρα έξω από το παιχνίδι»

Ποιες παίκτριες του GNTM θέλει να διώξει η Κάτια;

Το σημερινό επεισόδιο του Greece’s Next Top Model ξεκίνησε δυναμικά με τα κορίτσια να πρέπει να κάνουν μία εξαιρετικά δύσκολη δοκιμασία. Κλήθηκαν, λοιπόν, να κάνουν φωτογράφιση με προϊόν πάνω σε μαινόμενο ταύρο σαν καουμπόισσες. Φυσικά, γνώριζαν εξαρχής ότι αυτό θα ήταν κάτι πολύ δύσκολο, αφού δεν ήταν μόνο οι επιτυχημένες πόζες το θέμα, αλλά το να τις κάνουν ισορροπώντας στο κινούμενο κάθισμα.




Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ενημέρωσε ξανά την Κάτια ότι είχε το αβαντάζ της καλύτερης φωτογραφίας από την προηγούμενη δοκιμασία κι έτσι μπορούσε να διαλέξει τρεις κοπέλες που θα δυσκολεύονταν ακόμα περισσότερο στην εκτέλεση της σημερινής δοκιμασίας με αυξομοιώσεις στις κινήσεις του ταύρου κι ένα λεπτό λιγότερο. Εκείνη, λοιπόν, δεν άφησε την ευκαιρία να πάει ανεκμετάλλευτη και διάλεξε τις τρεις κοπέλες με τις οποίες δεν τα πηγαίνει καλά: τη Νίνα, την Όλγα και την Ελευθερία.

Σαν αυτό να μην ήταν αρκετό, μιλώντας στην κάμερα είπε χαρακτηριστικά: «Την Όλγα και τη Νίνα θέλω να τις πετάξω έξω από το παιχνίδι».

Δες όλο το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί.