Η πασίγνωστη ηθοποιός έγινε πρόσφατα μαμά, και αποκάλυψε το όνομα που έδωσε στην κόρη της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η πασίγνωστη ηθοποιός έγινε πρόσφατα μαμά, και αποκάλυψε το όνομα που έδωσε στην κόρη της

Και είναι πολύ όμορφο

Πριν από δύο περίπου εβδομάδες μάθαμε πως η διάσημη ηθοποιός έγινε μαμά για δεύτερη φορά, κάτω από άκρα μυστικότητα. Ωστόσο μία έξοδός της που έγινε πρόσφατα δεν την έδειχνε πια με φουσκωμένη κοιλιά, κάνοντας μας να αντιληφθούμε πως έχει φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της.

Δεν μας αποκάλυψε ποτέ ούτε τη γέννηση του, ούτε το αν είναι αγόρι ή κορίτσι, όμως μια βόλτα της με το καρότσι έδωσε το hint που χρειαζόμασταν για να καταλάβουμε ότι απέκτησε και δεύτερη κόρη. Επάνω στο καρότσι βρισκόταν ένα κλωνάρι με λουλούδια σε ροζ χρώμα, κάτι που έκανε τόσο τους fans, όσο και εμάς να υποθέσουμε πως έκανε κοριτσάκι.

Και δεν πέσαμε έξω. Η Keira Knightley και ο σύζυγός της James Righton, έγιναν γονείς ξανά πριν δύο μήνες περίπου, με την κορούλα τους να ολοκληρώνει την οικογενειακή τους ευτυχία. Και μπορεί να αργήσαμε να μάθουμε για την εγκυμοσύνη και τη γέννα, μάθαμε όμως έγκαιρα το όνομα της μικρούλας.

Η 34χρονη ηθοποιός επιβεβαίωσε το όνομα της κόρης της στη διάρκεια μιας συνέντευξής της στη Telegraph, όπου και αποκάλυψε πως θα πάρει μια εξάμηνη άδεια μητρότητας. Την μικρούλα της πάντως την ονόμασε Delilah. Πολύ όμορφο και γλυκό όνομα, δε βρίσκεις;