Πώς συνδέεται η υπερπροστατευτικοτήτα της Meghan Markle με την πριγκίπισσα Νταϊάνα;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Πώς συνδέεται η υπερπροστατευτικοτήτα της Meghan Markle με την πριγκίπισσα Νταϊάνα;

Κι όμως κάτι υπάρχει

Η Meghan Markle είναι η πιο υπερπροστατευτική από όλες τις royal μαμάδες, σύμφωνα με μία ειδικό της γλώσσας του σώματος. Ποιο είναι όμως το αληθινό της κίνητρο γι’ αυτή τη συμπεριφορά της; Μετά το εκρηκτικό, θα λέγαμε, ντοκιμαντέρ όπου το ζευγάρι έκανε κάποιες αποκαλύψεις σχετικά με τις δυσκολίες που βιώνει όντας συνεχώς στο προσκήνιο, μία ειδικός έκανε κάποιες δηλώσεις για τη δούκισσα του Sussex.

Η Emily Wysock-Wright ανέφερε: «Η Meghan είναι πολύ νέα στη μητρότητα και είναι δύσκολο γενικά να κρίνω, όμως το σίγουρο είναι πως λατρεύει τον Archie και ήθελε τον χρόνο της για να δεθεί μαζί του. Και αφού δεν υπήρχε η πίεση του να τον παρουσιάσει άμεσα στο κοινό, αυτό τη βοήθησε ακόμη περισσότερο να νιώσει άνετα. Δείχνει πολύ αφοσιωμένη μαζί του και είναι γεγονός πως η μητρότητα της ταιριάζει γάντι».

Όλη αυτή η συμπεριφορά της όμως μοιάζει πάρα πολύ με κάποια που δεν είναι πλέον ανάμεσά μας. Η πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν επίσης ένας καλοκάγαθος και συμπονετικός άνθρωπος, που ήθελε πάντα το καλό των ανθρώπων. Λάτρευε τα παιδιά της όσο τίποτα άλλο και μέχρι να πεθάνει τα μεγάλωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η ειδικός μάλιστα συμπλήρωσε πως αυτό το έμφυτο μητρικό ένστικτο της Meghan είναι κάτι που «κληρονόμησε» από την Νταϊάνα και ας μην γνωρίστηκαν ποτέ. Με τον ίδιο τρόπο και η «θλιμμένη πριγκίπισσα» συμπεριφερόταν στα παιδιά της, και το ίδιο ακριβώς κάνει και η Meghan.

Τελικά έχουν περισσότερα κοινά από όσα είχαμε φανταστεί.