Η Jennifer Aniston έστειλε μήνυμα στον Theroux επειδή δεν την ακολούθησε στο Instagram

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Jennifer Aniston έστειλε μήνυμα στον Theroux επειδή δεν την ακολούθησε στο Instagram

Την ακολούθησε ή όχι; Δεν έχουμε καταλάβει

Την προηγούμενη εβδομάδα ηJennifer Aniston έκανε το μεγαλύτερο «μπαμ» στην ιστορία του Instagram, όχι απλά δημιουργώντας το δικό της account, αλλά κάνοντας και ρεκόρ followers μέσα σε πέντε ώρες. Πέντε ώρες και 15’ μετά την δημιουργία του, η 50χρονη ηθοποιός συγκέντρωσε ένα εκατομμύριο followers.

Ένας μικρός χαμός επικράτησε στην διαδικτυακή πλατφόρμα, αφού ήταν άπειροι αυτοί που την ακολούθησαν δημιουργώντας θέμα στον αλγόριθμο, με το Instagram να μην αναγνωρίζει τα follows. Κι εκεί ακριβώς την πάτησε και ο Justin Theroux. Ο πρώην σύζυγος της ηθοποιού ήταν από τους πρώτους που την έκανε follow, όμως λόγω του χαμού που γινόταν αυτό δεν το αναγνώρισε το σύστημα, με την Jen να του στέλνει μήνυμα.

«Δεν μου έκανες follow», έστειλε η Aniston στον Theroux με εκείνον να της απαντά: «Φυσικά και σου έκανα». «Συνειδητοποίησα πως ήμουν ένα από τα άτομα που την πάτησαν με την βλάβη στο Instagram. Είχα κάνει follow, σχολίασα..», ανέφερε ο Justin στις δηλώσεις που έκανε στην πρεμιέρα της ταινίας «Lady and the Tramp» στη Νέα Υόρκη.

Και κάπως έτσι ο Justin αλλά και πολλοί άλλοι αντιμετώπισαν πρόβλημα, αφού το Instagram δεν τους αναγνώριζε σαν followers. Πάντως να την πούμε την αλήθεια μας, δεν περιμέναμε να ενοχληθεί και να στείλει μήνυμα, νομίζοντας πως δεν την έχει ακολουθήσει. Θυμάσαι επίσης πως της σχολίασε το post ε;