Η Sofia Vergara κέρδισε το πιο σημαντικό δικαστήριο που αφορά την προσωπική της ζωή

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Sofia Vergara κέρδισε το πιο σημαντικό δικαστήριο που αφορά την προσωπική της ζωή

Τι θα συμβεί τελικά με τα έμβρυα της Vergara

Επιτέλους δόθηκε ένα τέλος στην δικαστική διαμάχη της Sofia Vergara με τον πρώην σύζυγό της Nick Loeb.

Όπως σίγουρα θυμάσαι η πρωταγωνίστρια του Modern Family είχε μια άσχημη αντιπαράθεση με τον πρώην της με τον οποίο χώρισερ το 2014 ενώ η ηθοποιός παντρεύτηκε ξανά κατόπιν τον κούκλο Joe Manganiello.

Ο πρώην της Vergara απαιτούσε από την ηθοποιό να του δώσει την άδεια να χρησιμοποιήσει τα δύο έμβρυα που το ζευγάρι είχε αποκτήσει και καταψύγει με την μέθοδο της εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Τα έμβρυα παρέμειναν κατεψυγμένα μιας και το ζευγάρι χώρισε ενώ από τότε ο Loeb κυνηγά την Vergara και το τελευταίο επεισόδιο της διαμάχης γράφτηκε σε δικαστήριο της Louisiana στην οποία τα έμβρυα θεωρούνται βιολογικά πλάσματα.



Στις έντεκα Οκτώβρη το δικαστήριο δικαίωσε την θέση της Vergara που δεν δίνει το δικαίωμα στον πρώην της να κάνει χρήση των εμβρύων ενώ το δικαστήριο πλέον αφαιρεί από τον Loeb να κάνει και πάλι αίτηση για δικαστήριο στην εν λόγω πολιτεία.

Πάντως οι δικηγόροι του επιχειρηματία επιμένουν πως τα έμβρυα είναι ανθρώπινα πλάσματα και έχουν κάθε δικαίωμα στη ζωή και κάθε δικαίωμα στο να γεννηθούν.

Τα νέα αυτά είναι ευχάριστα μιας και πριν λίγες ημέρες, η Vergara αναγκάστηκε να πληρώσει 80.000 δολάρια σε δικαστικά έξοδα στον πρώην της.