Ξέρουμε τι φόρεσε χθες στο Voice η Χριστίνα Μπόμπα και ήταν η απόλυτη θεά

Ξέρουμε τι φόρεσε χθες στο Voice η Χριστίνα Μπόμπα και ήταν η απόλυτη θεά

Πόσο πιο κούκλα ακόμη;

Τις τελευταίες εβδομάδες το Voice έχει γίνει η αγαπημένη μας συντροφιά τα βράδια της Παρασκευής και της Κυριακής. Υπέροχες φωνές, τρομεροί παρουσιαστές και τέσσερις κριτές να τους «πιείς στο ποτήρι». Ωστόσο πέρα από τις μαγευτικές φωνές που ακούμε σε κάθε Blind Audition, αυτή που κλέβει την παράσταση είναι η Χριστίνα Μπόμπα.

Δεν μας αφορά αν το κοινό τη θεωρεί ικανοποιητική ή όχι παρουσιάστρια, οι εμφανίσεις της αγγίζουν κάθε φορά το τέλειο κι εμείς δεν μπορούμε να πάρουμε τα μάτια μας από πάνω της. Με βλέμμα που μαγεύει και σώμα που θα ζήλευε και το πιο καλλίγραμμο μοντέλο της Victoria’s Secret, η Χριστίνα Μπόμπα μας εντυπωσιάζει και κρατά μοναδική παρέα στους συγγενείς των συμμετεχόντων στο backstage.

Τι φόρεσε όμως εχθές και για μία ακόμη φορά μας άφησε άφωνες; Όπως είδαμε και στο Instagram account της, η Χριστίνα Μπόμπα επέλεξε να φορέσει ένα λευκό πουκάμισο και μία υπέροχη φούστα που αναδείκνυε τέλεια τις αναλογίες της (και τα δύο από viama_boutique), μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες Tsakiris Mallas, και Vintage σκουλαρίκια, London streets. Το look της επιμελήθηκε εξ’ ολοκλήρου η Κική Γραμματικοπούλου και αν ήταν στο GNTM από εμάς είχε το «ναι».

Δες τις φωτογραφίες με το look της στη gallery που ακολουθεί.