The Voice: Τα χθεσινά tweets δεν είναι αυτά που περίμενες να δεις

The Voice: Τα χθεσινά tweets δεν είναι αυτά που περίμενες να δεις

Μα τι συνέβη;

Τα Blind Auditions του Voice συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, και εμείς περιμένουμε τα βράδια της Παρασκευής για να ακούσουμε ωραίες φωνές –οκ και να δούμε και τον Πάνο Μουζουράκη-. Κι ενώ σε κάθε εκπομπή βλέπουμε και διαβάζουμε πως το τηλεοπτικό κοινό ξετρελαίνεται με το show, τα χθεσινά σχόλια στο Twitter δεν ήταν σε καμία περίπτωση αυτά που περίμενες να δεις.

Ενώ ακούσαμε πολύ ωραίες φωνές, το Twitter δεν φάνηκε να ενθουσιάζεται ιδιαίτερα με τα σχόλια να είναι κατά κύριο λόγο αρνητικά. Εμείς κάναμε μια βόλτα στον διαδικτυακό αυτόν χώρο και με δυσκολία κατορθώσαμε να βρούμε κάποιο θετικό σχόλιο. Τα περισσότερα ήταν αρνητικά, με τους χρήστες να δείχνουν κάπως εκνευρισμένοι.

Δεν έχουμε εντοπίσει ποια ήταν η κύρια αιτία αυτού το «ξεσπάσματος» και αν ήταν μόνο μία, όμως οι χρήστες μάλλον δεν θέλουν άλλα blind και περιμένει με κάποια περισσότερη ανυπομονησία να ξεκινήσουν τα battles. Δεν θα σου το κρύψουμε, στεναχωρηθήκαμε γιατί είναι από τα αγαπημένα μας προγράμματα κάθε Παρασκευή, όμως ελπίζουμε την Κυριακή οι χρήστες να αναθεωρήσουν για τα σχόλια αυτά.

Μπες στη gallery που ακολουθεί, και δες όσα έγραψαν.