Η Αθηνά Οικονομάκου αυτοτρολάρεται και το Instagram «παίρνει φωτιά»

Η Αθηνά Οικονομάκου αυτοτρολάρεται και το Instagram «παίρνει φωτιά»

Το κορίτσι αυτό θα μας τρελάνει

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι μία από τις αγαπημένες μας ηθοποιούς, και μία από αυτές που έχει απίστευτο χιούμορ και μας το αποδεικνύει συνεχώς μέσα από τα social media της. Δεν διστάζει να τσαλακωθεί και να αυτοσαρκαστεί δημόσια ή ακόμη και να το κάνει μέσω Instagram, όπου την παρακολουθούν πάνω από 900χιλιάδες άνθρωποι.

Και κάπως έτσι, για μία ακόμη η φορά η γνωστή ηθοποιός τρόλαρε τον εαυτό της, ποστάροντας την πιο αστεία φωτογραφία, η οποία την «σατίριζε». Και θα σου εξηγήσουμε αμέσως τι ακριβώς εννοούμε. Ένα account στο Instagram, με χιουμοριστικά quotes που σατιρίζουν την καθημερινότητα στον κόσμο, ανέβασε μια φωτογραφία, η οποία έλεγε: «Ο άλλος μου λέει καλό τριήμερο λες και είμαι η Αθηνά Οικονομάκου».

Η ηθοποιός συνηθίζει να περνά πολύ καλά σε γιορτές, διακοπές και αργίες, οπότε το σίγουρο είναι πως και αυτό το τριήμερο κάποια εξόρμηση θα υπάρξει. Σε αντίθεση με αυτό που έκανε τη φωτό, ο οποίος μάλλον δεν θα περάσει κάπου μαγευτικά το 3ημερο αυτό. Η Αθηνά φυσικά έκανε repost τη φωτογραφία αυτή, που πρώτη την ανέβασε σε story η φίλη και συνεργάτης της Κωνσταντίνα Βασιλείου, αποδεικνύοντας μας, πως της αρέσει να αυτοσαρκάζεται.

Δες τη φωτογραφία της στην παρακάτω gallery.