Σίσσυ Χρηστίδου: Η φωτογραφία που λίγες θα τολμούσαν να ανεβάσουν

Σίσσυ Χρηστίδου: Η φωτογραφία που λίγες θα τολμούσαν να ανεβάσουν

Μόνο από εκείνη θα το περιμέναμε

Σίσσυ Χρηστίδου: ένα όνομα, μια ιστορία. Μια παρουσιάστρια που μας αρέσει πολύ και μας είχε λείψει από την τηλεόραση, και μια μαμά και γυναίκα που θαυμάζουμε όσο τίποτα. Η Σίσσυ είναι η γυναίκα της διπλανής πόρτας, η γυναίκα που δεν διστάζει να τσαλακώσει την εικόνα της και να μας δείξει ακόμη και την πιο αλλόκοτη φωτογραφία από τις καθημερινές της στιγμές.

Όπως καταλαβαίνεις αν υπήρχε ένα βραβείο που να καλύπτει αυτήν τη κατηγορία γυναικών, θα το δίναμε χωρίς δεύτερη σκέψη στη Σίσσυ Χρηστίδου. Πόσες φορές άλλωστε δεν την έχεις δει να ανεβάζει στο Instagram account της φωτογραφίες που δεν θα έβλεπες από καμία άλλη Ελληνίδα celebrity;

Με μάσκες ομορφιάς, με άσπρα μαλλιά, η Σίσσυ Χρηστίδου ήταν και θα είναι πάντα μία από τις αγαπημένες μας, και το like μας θα βρίσκεται πάντα σε κάθε της post. Τι έκανε όμως αυτή τη φορά; Όχι η φωτογραφία της δεν έχει άσπρα μαλλιά, ούτε τη δείχνει πως θα είναι σε 30 χρόνια από τώρα. Είναι απλά μια ολότρελη και αλλόκοτη γκριμάτσα, που όμως τη δείχνει απίστευτα χαριτωμένη, γιατί αυτό είναι η Σίσσυ.

Δες τη φωτογραφία της στη gallery που ακολουθεί και θα καταλάβεις ακριβώς τι λέμε.