Νέος έρωτας στο Hollywood; Τα καυτά φιλιά διάσημης πρωταγωνίστριας που κάνουν το γύρο του διαδικτύου

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Νέος έρωτας στο Hollywood; Τα καυτά φιλιά διάσημης πρωταγωνίστριας που κάνουν το γύρο του διαδικτύου

Τελικά μάλλον δεν «έπαιζε» τίποτα με τον συμπρωταγωνιστή της

Πριν αρκετούς μήνες είχαμε διαβάσει πως η πασίγνωστη ηθοποιός και πρωταγωνίστρια αγαπημένης σου ταινίας φλέρταρε και βρισκόταν στα πρώτα στάδια μιας σχέσης με τον συμπρωταγωνιστή της. Και δεν θα σου το κρύψουμε μας άρεσε πολύ σαν είδηση και σαν ιδέα. Ωστόσο μετά τις φωτογραφίες που κυκλοφορούν τα τελευταία 24ωρα φαίνεται, πως η είδηση αυτή δεν είχε καμία απολύτως ισχύ.

Η αγαπημένη ηθοποιός φαίνεται πως βρίσκεται ήδη σε σχέση, αλλά όχι με τον συμπρωταγωνιστή της. Η Emma Watson βιώνει τον απόλυτο έρωτα και αυτό φαίνεται και από τις φωτογραφίες με τα καυτά φιλιά που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες. Η 29χρονη ηθοποιός και ο σύντροφός της απαθανατίστηκαν μετά από μεσημεριανό γεύμα στο Λονδίνο, το απόγευμα της Πέμπτης, και έδειχναν πολύ καλά μαζί.

Το καυτό φιλί που αντάλλαξαν επίσης δεν μας αφήνει καμία επιλογή στο να μην το πιστέψουμε ή να το διαψεύσουμε. Ο Dominic Piazza και η Emma δείχνουν να ζουν τον απόλυτο έρωτα και εμείς χαιρόμαστε ιδιαίτερα για το κορίτσι αυτό. Όπως θα δεις και στις φωτογραφίες παρακάτω, ο έρωτάς τους δεν μπορεί με τίποτα να κρυφτεί.

Και γιατί να κρυφτεί άλλωστε; Εμάς μας αρέσουν πολύ και περιμένουμε να τους δούμε μαζί ξανά και ξανά και ξανά.



Με πληροφορίες από το JustJared