Η Kate Middleton πήγε για ψώνια με τα παιδιά της, και δεν φαντάζεσαι τι αγόρασε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η  Kate Middleton πήγε για ψώνια με τα παιδιά της, και δεν φαντάζεσαι τι αγόρασε

Πάμε στοίχημα πως δεν πάει καν το μυαλό σου

Η Kate Middleton μπορεί να είναι η δούκισσα του Cambridge και να έχει πολλές βασιλικές υποχρεώσεις, είναι όμως και μία μαμά που λατρεύει να ασχολείται με τα παιδιά της και να κάνει πράγματα μαζί τους. Πόσες φορές άλλωστε δεν την έχουμε δει στο πάρκο μαζί τους να περνούν υπέροχα, να τρέχουν και να χαμογελούν συνεχώς;

Αυτή τη φορά η Kate Middleton όμως έκανε κάτι εντελώς απρόσμενο. Η δούκισσα του Cambridge πήγε για ψώνια με τα παιδιά της στο super-market Sainsbury Hardwick στο Cambridgeshire. Μαζί με την 4χρονη Charlotte και τον 6 ετών πρίγκιπα George η Kate βρέθηκε στην αγορά και δεν μαντεύεις τι αγόρασε.

«Η δούκισσα ήταν μαζί με τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της και κοίταζαν τα Halloween outfits. Ο σωματοφύλακάς της ωστόσο ήταν πολύ ευγενικός και σε όσους κρατούσαν κινητά τηλέφωνα, ζήτησε να μη βγάλουν φωτογραφίες της δούκισσας με τα παιδιά της. Κατάφερα να την τραβήξω μία όταν ήταν στο ταμείο για την έξοδο. Δεν είδα τι ακριβώς αγόρασε εν τέλει, νομίζω κάποιες Halloween λιχουδιές για τα παιδιά» ανέφερε ένας μάρτυρας στη Mirror.

Αυτή την έξοδο από την Kate πάντως δεν τη περιμέναμε σίγουρα, όπως και το να γιορτάζουν το Halloween στο παλάτι.