Το φαβορί του GNTM είναι μάλλον εκτός σπιτιού, και έχουμε τις αποδείξεις που το μαρτυρούν

Το φαβορί του GNTM είναι μάλλον εκτός σπιτιού, και έχουμε τις αποδείξεις που το μαρτυρούν

Κάτι περίεργο συμβαίνει εδώ

Πάντα όταν υπάρχει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες ένα reality show είτε αυτό είναι επιβίωσης, είτε τραγουδιού, είτε μοντέλων στην προκειμένη, πάντα υπάρχουν και spoilers. Και αυτό δεν είναι πάντα ωραίο καθώς χάνεται το ενδιαφέρον και ο ενθουσιασμός. Βέβαια αν μαθαίναμε πως αύριο αποχωρεί η Σουζάνα ή η Μαρτίνα ή η Άννα ή ολόκληρη η FF καθόλου δεν θα στεναχωριόμασταν.

Και κάπως έτσι φτάνουμε σε αυτό που θέλουμε να σου πούμε. Σύμφωνα με δημοσιεύματα αυτή τη στιγμή βρίσκονται έξι κοπέλες μόνο μέσα στο σπίτι του Greece's Next Top Model. Εμείς όμως έχουμε βάσιμες υποψίες πως το φαβορί, το οποίο αναφέρουν πως είναι στην τετράδα, είναι ήδη εκτός σπιτιού. Κι έχουμε κάποιες αποδείξεις γι’ αυτό, οι οποίες όμως μπορεί και να είναι απλή σύμπτωση.

Η Κάτια Ταραμπανκό είναι μία από τις πιο δυνατές παίκτριες, και μία από τις 5 κοπέλες που απαρτίζουν τις Fabulous Five. Δεν μπορούμε να μην της αναγνωρίσουμε πως είναι άψογη σε αυτό που κάνει. Γιατί όμως πιστεύουμε πως είναι εκτός παιχνιδιού; Αρχικά να σου πούμε πως κυκλοφορεί μία φωτογραφία της από πρόσφατη έξοδό της, στην οποία κάνει μία άσεμνη κίνηση με τα χέρια της.

Φυσικά και δεν στεκόμαστε εκεί, αλλά στην έξοδό της. Επιπλέον ο σύντροφός της που τη στηρίζει φανερά μέσω των social media ανεβάζει κάποια πολύ περίεργα posts στο Instagram του. Μάλιστα πριν από μερικές ημέρες ανέβασε ένα βιντεάκι μαζί της, το οποίο και κατέβασε λίγο αργότερα, σκεπτόμενος ίσως την ενδεχόμενη γκάφα που έκανε.

Τώρα ο λόγος που μας κάνει να πιστεύουμε πως το βίντεο αυτό είναι τωρινό, είναι πως τα μαλλιά της Κάτιας είναι λίγο πιο μακριά σε μήκος, από αυτά που έχει τώρα στο παιχνίδι, που σημαίνει πως έχουν μακρύνει. Μήπως τελικά το φαβορί δεν φτάνει στην πηγή;



Δες και τις φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί.