Η Δανάη Μπάρκα αυτοσαρκάζεται στο Instagram με μία από τις πιο sexy φωτογραφίες της

Η Δανάη Μπάρκα αυτοσαρκάζεται στο Instagram με μία από τις πιο sexy φωτογραφίες της

Το κορίτσι αυτό έχει απίστευτο χιούμορ

Τη Δανάη Μπάρκα την αγαπάμε για δύο λόγους, αφενός γιατί είναι κόρη της απίστευτης Βίκυς Σταυροπούλου που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε μέσα από το «Είσαι το ταίρι μου», και αφετέρου γιατί η αυτοπεποίθησή της και η ζωντάνια που έχει είναι τρομερή. Τσαλακώνεται και αυτοσαρκάζεται, χωρίς να την νοιάζει τι θα πουν οι άλλοι και αυτό είναι ακόμη πιο φανταστικό.

Η φωτογραφία που ανέβασε σήμερα στο Instagram account της, είναι μία ακόμη απόδειξη, για το πόσο ακομπλεξάριστη είναι. Φορώντας ένα μαύρο lingerie φόρεμα και ένα λευκό πανωφόρι αυτοσαρκάζεται και εμείς «πεθαίνουμε» στα γέλια. Όπως αναφέρει και η ίδια στο post της προσπαθεί να βγάλει μία sexy πόζα, ωστόσο δεν τα κατάφερε όσο θα ήθελε, βγάζοντας ένα άλλο πιο αστείο αποτέλεσμα.

«Όταν ετοιμάζεσαι για σέξυ πόζα αλλά η κολλητή σου σε τραβάει πριν προλάβεις να ποζάρεις και τελικά θυμίζεις λεχώνα σε πολυτελές μαιευτήριο», γράφει στο caption της φωτογραφίας της, με τα likes και τα σχόλια να πέφτουν βροχή. Εμείς πάντως θεωρούμε πως αυτή είναι πράγματι μία από τις πιο sexy της φωτογραφίες της και ας αυτοσαρκάζεται.