Θυμάσαι τη Δις Λολότα από το Κωνσταντίνου και Ελένης; Δες πώς είναι σήμερα και δε θα το πιστεύεις

Θυμάσαι τη Δις Λολότα από το Κωνσταντίνου και Ελένης; Δες πώς είναι σήμερα και δε θα το πιστεύεις

Το επεισόδιο με τη Δις Λολότα και τον Χλέμπουρα από το Κωνσταντίνου και Ελένης μας έχει μείνει αξέχαστο

Το Κωνσταντίνου & Ελένης ήταν, είναι και, απ, ο,τι φαίνεται, θα είναι μία από τις καλύτερες (κωμικές) σειρές που έχουν περάσει ποτέ από την Ελληνική τηλεόραση. Οι ατάκες που έχουμε ακούσει στα επεισόδια που έχουν περάσει από τη μικρή μας οθόνη είναι τέτοιες που μας έχουν μοιράσει στιγμές άφθονου γέλιου. Οι χαρακτήρες της, από την άλλη, έχουν μπει ξεκάθαρα στο hall of fame, αφού και μόνο τα ονόματα που αποφάσισε να τους δώσει ο Χάρης Ρώμας κι η Άννα Χατζησοφιά να πάρεις δεν μπορείς να συγκρατήσεις το γέλιο σου.

Σε ένα από τα πλέον ξεκαρδιστικά επεισόδια της σειράς, είδαμε τον Κωνσταντίνο και την Ελένη να γνωρίζουν τον Χλέμπουρα και τη Δις Λολότα, το ζευγάρι που φιλοδοξεί να πάρει την οικία των προγόνων του Κατακουζηνού. Έχοντας στο χέρι την ισχυριζόμενη ως τελευταία διαθήκη του θείου του και με την Ελληνική γλώσσα να δέχεται απανωτά χτυπήματα, είδαμε κάποιους τουλάχιστον απολαυστικούς διαλόγους στη σειρά.

Η δις Λολότα Μπάρα που δούλευε στο Μνιτς και που φυσικά και ήξερε να μιλάει κυριλάτα, αποφάσισε να βάλει στο εκτελεστικό απόσπασμα τα Ελληνικά και μαζί να μας δώσει μερικές από τις πιο αστείες τηλεοπτικές στιγμές.

Αν θες να δεις πώς είναι η ταλαντούχα ηθοποιός Ασπασία Τζιτζικάκη, που την υποδύθηκε, μετά το Κωνσταντίνου & Ελένης, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μπεις στην παρακάτω gallery. Και να είσαι σίγουρη, δε θα μπορείς να πιστέψεις το θέαμα.