Η Δούκισσα Νομικού έγινε σκίτσο και πρέπει να το δεις asap

Η Δούκισσα Νομικού έγινε σκίτσο και πρέπει να το δεις asap

Συγχαρητήρια στην καλλιτέχνη

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Δούκισσα Νομικού, που πριν από έναν μήνα έγινε μαμά για δεύτερη φορά. Μετά τον μικρό Σάββα ήρθε στη ζωή της η μικρή Αναστασία, και η παρουσιάστρια είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Το Σάββατο μάλιστα μας έδειξε και για πρώτη φορά την κόρη της σε μία υπέροχη και πολύ τρυφερή φωτογραφία, με το πιο γλυκό caption που θα μπορούσαμε να δούμε.

Η Δούκισσα είναι μία από τις πιο όμορφες Ελληνίδες celebrities, ενώ έχει και πολλούς πιστούς followers στα social media. Εκτός λοιπόν από μαμά, η Δούκισσα έγινε και σκίτσο, και μας το έδειξε εχθές μέσα από τα stories της στο Instagram. Κάποια πολύ ταλαντούχα follower της έφτιαξε ένα απίστευτο σκίτσο, στο οποίο μάλιστα της μοιάζει και πολύ.

Στο σκίτσο που θα δεις στη gallery που ακολουθεί, θα δεις τη Δούκισσα να φορά ένα oversized hoodie με μποτάκια και τα υπέροχα, μακριά και κατάξανθα μαλλιά της να πέφτουν στους ώμους της. Επειδή όμως η εικόνα μιλάει από μόνη της, θα σε αφήσουμε να τη δεις μόνη σου και να παραδεχτείς πραγματικά πόσο της μοιάζει, και πόσο όμορφη είναι.