Σίσσυ Χρηστίδου – Θοδωρής Μαραντίνης: Η σπάνια κοινή έξοδος που (δεν) περίμενες να δεις

Σίσσυ Χρηστίδου – Θοδωρής Μαραντίνης: Η σπάνια κοινή έξοδος που (δεν) περίμενες να δεις

Η Σίσσυ κι ο Θοδωρής σε βραδινή έξοδο στο πιο απίθανο μέρος

Η Σίσσυ Χρηστίδου κι ο Θοδωρής Μαραντίνης ήταν από τα ζευγάρια της Ελληνικής showbiz που δε χορταίναμε να βλέπουμε. Η παρουσιάστρια κι ο τραγουδιστής όλα αυτά τα χρόνια που ήταν μαζί έδειχναν πάντα πολύ ερωτευμένοι κι ευτυχισμένοι, ειδικά από τη στιγμή που ήρθαν στον κόσμο τα παιδιά τους, μεγαλώνοντας έτσι την οικογένειά τους. Όταν τον Απρίλιο ήρθαν τα νέα του χωρισμού, το κοινό δεν μπορούσε να πιστέψει ότι το λαμπερό ζευγάρι αποφάσισε να ακολουθήσει χωριστούς δρόμους.

Κι όμως. Μετά την ανακοίνωσή τους μέσω των προσωπικών τους λογαριασμών στο Instagram, ο χωρισμός έγινε πραγματικότητα κι οι δυο τους εστίασαν στα παιδιά τους και το πώς θα κρατήσουν τις ισορροπίες για αυτά. Έκτοτε, είδαμε τον καθένα ξεχωριστά να συνεχίζει με τη ζωή του, ανεβάζοντας τις πιο ωραίες φωτογραφίες στο Instagram.

Περίπου έξι μήνες μετά τον χωρισμό, η Σίσσυ ανέβασε ένα βίντεο με μία κοινή τους έξοδο. Σε αυτό, φαίνεται να βρίσκονται όλοι μαζί οικογενειακώς στον πιο υπέροχο Χριστουγεννιάτικο προορισμό, με την παρουσιάστρια να απαθανατίζει τον πρώην σύζυγό της χέρι-χέρι με τα παιδιά τους.

Δεν είμαστε σίγουροι αν περίμενες αυτό το βίντεο, όμως απόλαυσε το στη συνέχεια.