GNTM 2: Οι super sexy πόζες της Βίκυς Καγιά κι η μυστήρια «απώλεια μνήμης» της Κωνσταντίνας

GNTM 2: Οι super sexy πόζες της Βίκυς Καγιά κι η μυστήρια «απώλεια μνήμης» της Κωνσταντίνας

Το Greece's Next Top Model 2 είναι εδώ και μας δίνει το πιο juicy υλικό που μπορούσαμε να φανταστούμε

Το καινούργιο επεισόδιο Greece’s Next Top Model άρχισε με τον ίδιο τρόπο που έχουμε συνηθίσει πια να το κάνουν όλα τα επεισόδια του σόου: Με γκρίνια και ωραία -not- σχόλια των κοριτσιών για τις συμπαίκτριές τους. Αφού, λοιπόν, γίναμε μάρτυρες των καθιερωμένων πια καταστάσεων, η Βίκυ Καγιά πήγε στο σπίτι για να εκπαιδεύσει τα κορίτσια για το πώς να ποζάρουν, δείχνοντας η ίδια τον τρόπο που στέκεται μπροστά στον φακό. Φυσικά, το εντυπωσιακό και sexy θέαμα ήταν τουλάχιστον αναμενόμενο.



Τα κορίτσια, έχοντας τη Βίκυ για δασκάλα στο συγκεκριμένο μάθημα, ήθελαν να την εντυπωσιάσουν δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό. Άλλες τα κατάφεραν, ενώ από άλλες το διάσημο μοντέλο και κριτής φάνηκε να περιμένει περισσότερα.



Οι δύο παίκτριες με τις καλύτερες φωτογραφίες την προηγούμενη φορά είχαν κάποια bonus. Η Άννα είχε επιπλέον χρόνο για τη δοκιμασία, κατά την οποία έπρεπε να ποζάρουν μέσα σε φουσκωτές μπάλες κρατώντας την ισορροπία τους, ενώ η Κωνσταντίνα είχε το δικαίωμα να διαλέξει την πόζα της Βίκυς που θα έκανε εκείνη και αυτές που θα έκαναν οι άλλες. Όπως ήταν αναμενόμενο, δεν έλλειψαν τα παρατράγουδα από τις κοπέλες που πήραν τις πιο δύσκολες πόζες και τα αντίστοιχα σχόλια που ακολούθησαν. Ειδικά όταν η Κωνσταντίνα άρχισε μυστηριωδώς να μη θυμάται τα ονόματα των συμπαικτριών της καθώς τους έδινε τις κάρτες, τα πράγματα άρχισαν να γίνονται ακόμα πιο περίεργα.