GNTM 2: Η επεισοδιακή αποχώρηση κι η λιποθυμία παίκτριας που σόκαρε τους πάντες

GNTM 2: Η επεισοδιακή αποχώρηση κι η λιποθυμία παίκτριας που σόκαρε τους πάντες

Η συναισθηματική φόρτιση που βιώνουν τα κορίτσια έχει αρχίσει να τις επηρεάζει έντονα

Η σημερινή δοκιμασία των κοριτσιών του Greece’s Next Top Model ίσως και να ήταν η πιο απαιτητική που έχει χρειαστεί να κάνουν μέχρι στιγμής. Οι παίκτριες έπρεπε να μπουν μέσα σε φουσκωτές μπάλες και να τις ισορροπήσουν πάνω σε μία εξέδρα που στεκόταν σε πισίνα με νερό. Οι πτώσεις ήταν πολλές κι η απογοήτευση των κοριτσιών μεγάλη όταν συνέβαιναν, όμως, τελικά, βγήκαν τα απαραίτητα κλικς για να φτάσουν στα χέρια της κριτικής επιτροπής.

Παρά το γεγονός ότι η Κωνσταντίνα επέλεξε στρατηγικά να δώσει τις πιο δύσκολες πόζες στις πιο δυνατές παίκτριες και στις κοπέλες που δε συμπαθεί ιδιαίτερα, κατάφερε το ακριβώς αντίθετο. Η Κάτια, η Άννα και η Μαρτίνα εντυπωσίασαν με τις φωτογραφίες την κριτική επιτροπή που δε σταματούσε να τις εκθειάζει. Η Μαρτίνα, όμως, λόγω της συναισθηματικής της πίεσης λιποθύμησε στο πλατό, προκαλώντας πανικό στις συμπαίκτριές της και τους κριτές.



Εν τέλει, η Βίκυ άρχισε να μοιράζει τις φωτογραφίες των κοριτσιών που απέδειξαν την αξία τους, με την καλύτερη να πηγαίνει στην Άννα. Εκείνη ακολούθησαν η Ίλντα, η Κάτια, η Κώνσταντίνα κι η Μαρία.



Στις δύο τελευταίες θέσεις βρέθηκαν η Σπυρούλα κι η Νίνα κι οι κριτές αποφάσισαν να φύγει από το σπίτι του GNTM η Νίνα. Η αποχώρηση αναμενόμενα συνοδεύτηκε από πολλά κλάματα από τις φίλες της που δεν μπορούσαν και δεν ήθελαν να το πιστέψουν.