Άφωνες οι παίκτριες με τη δύσκολη δοκιμασία στο GNTM 2 για την εύρεση του ιδανικού bratis girl

Πατούλια Κατερίνα
Άφωνες οι παίκτριες με τη δύσκολη δοκιμασία στο GNTM 2 για την εύρεση του ιδανικού bratis girl

Τα 16 υποψήφια top models κλήθηκαν να οπτικοποιήσουν το όραμα του Άγγελου Μπράτη

Στο 15ο επεισόδιο (Δευτέρα 28.10.19), η Νίνα Τζιβανίδου δεν ικανοποίησε τους κριτές με την απόδοση της στη δοκιμασία και αποχώρησε. Την καλύτερη φωτογραφία, σύμφωνα με τους κριτές, είχε Άννα Χατζή.

Άγνωστες λέξεις βγαλμένες από την ιστορία τέχνης, οδήγησαν τα κορίτσια στο εμβληματικό Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, για μια ιδιαίτερη δοκιμασία αποχώρησης.

Τα 16 υποψήφια top models κλήθηκαν να οπτικοποιήσουν το όραμα του Άγγελου Μπράτη, καθώς έπρεπε να μεταμορφωθούν σε “bratis girls” και να παρουσιάσουν τη νέα συλλογή του σχεδιαστή και κριτή του GNTM για την άνοιξη- καλοκαίρι του 2020. Τα fittings, οι πρόβες και η προσοχή του Άγγελου στις λεπτομέρειες, έκαναν τη μέρα ιδιαίτερα απαιτητική.



Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο χορογράφος Τάσος Ξιάρχος εμφανίστηκε για να προσθέσει ένα ακόμα ζητούμενο στη δοκιμασία: μετά το catwalk τα κορίτσια έπρεπε να παρουσιάσουν τα ρούχα μιας 2ης συλλογής, αποκλειστικά σχεδιασμένης για το GNTM, μέσα από μία κινησιολογική fashion performance.

Οι παρατηρήσεις και η εμμονή στη λεπτομέρεια από τον Άγγελο Μπράτη, έκανε τις κοπέλες να πιεστούν πολύ. Φυσικά, η μέρα είχε ξεκινήσει με τις FF, την κλίκα των πέντε στο ριάλιτι μοντέλων να έχουν πάρει το φτυάρι και να «θάβουν» την Ελευθερία για μια ακόμα φορά.