Αυτός είναι ο λόγος που η Kate Middleton δεν μπόρεσε να γίνει παράνυφος της αδερφής της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αυτός είναι ο λόγος που η Kate Middleton δεν μπόρεσε να γίνει παράνυφος της αδερφής της

Τι και αν πέρασαν δύο χρόνια από το γάμο της

Μπορεί τις τελευταίες εβδομάδες να είναι στο προσκήνιο και πάλι η βασιλική οικογένεια λόγω του Harry και της Meghan Markle και όσων είπαν στο ντοκιμαντέρ τους από την Αφρική, αυτή τη φορά όμως δεν θα αναφερθούμε στους Sussexes. Αυτές οι γραμμές γράφονται για την Kate Middleton, καθώς αποκαλύφθηκε ο λόγος που η δούκισσα του Cambridge δεν κατόρθωσε να γίνει παράνυφος της αδερφής της Pippa, πριν από δύο χρόνια.

Ο κανόνας λοιπόν αυτός άλλαξε για την πριγκίπισσα Βεατρίκη, η οποία έγινε κυρία επί των τιμών στον γάμο της δικής της αδερφής. Καθώς η Βεατρίκη αυτή τη στιγμή βρίσκεται μπροστά από την Ευγενία στη σειρά διαδοχής του θρόνου, υπό κανονικές συνθήκες με το πρωτόκολλο δεν θα της επιτρεπόταν να λάβει τον ρόλο αυτό.

Ωστόσο, λόγω της παρόμοιας θέσης και των δύο μέσα στη βασιλική οικογένεια, ο κανόνας αυτός παραλείφτηκε. Αυτό όμως δεν μπόρεσε να ισχύσει και στην περίπτωση της Kate Middleton, της οποίας ο σύζυγος, πρίγκιπας William, είναι πλέον δεύτερος στη σειρά για τη διαδοχή του θρόνου. Ενώ η Pippa είχε γίνει παράνυφος στον γάμο της αδερφής της το 2011, η δούκισσα του Cambridge δεν μπόρεσε να ανταποδώσει τη χάρη στην αδερφή της τον Μάιο του 2017, κάτι που απογοήτευσε και τις δύο.