Είναι γεγονός! Αυτή η αποχώρηση από το GNTM 2 σόκαρε τις παίκτριες που παρέμειναν

Είναι γεγονός! Αυτή η αποχώρηση από το GNTM 2 σόκαρε τις παίκτριες που παρέμειναν

Αυτό το κορίτσι έφυγε από το GNTM 2

Στον κόσμο του Άγγελου Μπράτη μας έβαλε το σημερινό επεισόδιο του GNTM 2, στο οποίο τα επίδοξα μοντέλα έκαναν μια ιδαίτερη πασαρέλα στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, τόσο κάτω όσο και πάνω στη σκηνή.

Έπειτα ακολούθησε φωτογράφηση των κοριτσιών με τα ρούχα του σχεδιαστή.



Η φωτογράφηση από τον φωτογράφο Kostas Sapi, ανέτρεψε τα δεδομένα αλλά και την ψυχολογία των κοριτσιών, ιδίως μετά τη ανακοίνωση του πιο πολυπόθητου αβαντάζ, μέχρι στιγμής το οποίο είχε η Άννα και ήταν η ασυλία ενώ οι κοπέλες είχαν μόνο τρία κλικ για να πετύχουν την τέλεια φωτογραφία.



O Άγγελος Μπράτης αποδείχτηκε σκληρός, ειδικά στην διαδικασία της φωτογράφησης με τις παίκτριες να τα χάνουν μπροστά στη σκληρή κριτική του.



Στο πλατό, η κριτική δεν ήταν η αναμενόμενη και πολλές διαγωνιζόμενες ήρθαν προ εκπλήξεων. Την καλύτερη φωτογραφία είχε η Άννα -Μαρία και την δεύτερη καλύτερη η Μαρία. Η Σπυρούλα και η Σουζάνα ήταν οι δύο κοπέλες με την χειρότερη επίδοση. Τελικά η κοπέλα που δεν κατάφερε να συνεχίζει ήταν έκπληξη που σόκαρε ειδικά τις φίλες της στο παιχνίδι ήταν η Σουζάνα, η οποία είναι η πρώτη από τις FF που αποχώρει.