Blake Lively: Στην πρώτη της έξοδο μετά τη γέννα, αποδεικνύει αυτό που ήδη γνωρίζαμε

Blake Lively: Στην πρώτη της έξοδο μετά τη γέννα, αποδεικνύει αυτό που ήδη γνωρίζαμε

Υπέροχη όπως πάντα!

Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μας, ίσως και το πιο αγαπημένο ζευγάρι του Hollywood, μιας και εκτός από υπέρλαμπροι, κούκλοι και διάσημοι, είναι τόσο κουλ που πραγματικά νομίζεις ότι είναι το ζεύγος της διπλανής πόρτας.

Αναφερόμαστε σαφέστατα στους Blake Lively και Ryan Reynolds, οι οποίοι δύο περίπου μήνες πριν, καλωσόρισαν στον κόσμο το τρίτο τους παιδάκι, που είναι μάλλον κοριτσάκι!

Οι δύο stars είναι γνωστοί για τη διακριτικότητα αλλά και τα αυστηρά μέτρα που λαμβάνουν πάντα σε ό, τι έχει να κάνει με τα παιδιά τους, και αυτός είναι και ο λόγος που ακόμη δεν είμαστε 100% σίγουροι για το φύλο του τρίτου τους παιδιού.

Παρόλα αυτά, τα δύο ζουζούνια, έκαναν την πρώτη τους βολτούλα μετά τη γέννα, βασικά η Blake γιατί ο Ryan μια χαρά τριγυρνούσε, και αυτό που παρατηρήσαμε, μας έκανε να τους αγαπήσουμε ακόμη περισσότερο.


https://www.instagram.com/p/B4PCODEpXXh/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


https://www.instagram.com/p/B4PBn5zovHB/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ναι λοιπόν, η Blake είναι ένα κορίτσι σαν όλες εμάς, που απολαμβάνει την περίοδο της λοχείας, και μιας και έχει… τρία παιδιά, βγαίνει έξω χαλαρή και κάζουαλ, γιατί πολύ απλά… έτσι της αρέσει!

Η αλήθεια είναι ότι είχαμε αρχίσει να αναρωτιόμαστε για τις διάσημες κυρίες που μία εβδομάδα μετά τη γέννα, κυκλοφορούν απαστράπτουσες, αλλά τελικά αντιληφθήκαμε, ότι η φάση της Blake είναι σίγουρα πιο φυσιολογική!

Εύγε κορίτσι μου.