Το νέο αγόρι της Lindsay Lohan είναι πρίγκιπας αλλά ο μπαμπάς της έκανε μια αναπάντεχη αποκάλυψη

Πατούλια Κατερίνα
Το νέο αγόρι της Lindsay Lohan είναι πρίγκιπας αλλά ο μπαμπάς της έκανε μια αναπάντεχη αποκάλυψη

Ο Καζανόβας Σαουδάραβας πρίγκιπας στα δίχτυα της Lohan

Σαν βόμβα έσκασε πριν λίγες ημέρες η είδηση από την Page Six, πως ο 32χρονος πρίγκιπας της Σαουδικής Αραβίας έχει έρθει κοντά και έχει συνάψει κρυφό δεσμό με την Lindsay Lohan.

Ο πρίγκιπας που να σημειώσουμε κάπου εδώ ότι είναι παντρεμένος με τρία παιδιά καλεί την LiLo στα ιδιωτικά του τζετ, την λούζει με δώρα και της έκανε και μια πιστωτική κάρτα δώρο, τυλιγμένη σε κουτάκι για να της δείξει πόσο εκτιμά την φιλία τους.

Ο πρίγκιπας Mohammad bin Salman,που έχει πτυχίο νομικής δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του την Lohan και της στέλνει διαρκώς γραπτά μηνύματα.

Κι ενώ η ίδια η 33χρονη ηθοποιός δεν έχει μιλήσει σχετικά με τον κρυφό αυτό δεσμό, ο μπαμπάς της Michael έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως μιλάμε για μια αγνή φιλία και πλατωνική σχέση:



«Είναι μόνο φίλοι και η Lindsay έχει έτσι κι αλλιώς πολλούς φίλους στην Μέση Ανατολή γιατί είναι πολύ γνωστή εκεί. Η Lindsay γνώρισε τον MBS όπως τον φωνάζουν εξατίας της δουλειάς που κάνει στο θέμα των προσφύγων στην περιοχή αλλά και στη Συρία. Η σχέση τους είναι πλατωνική και γεμάτη σεβασμό και τίποτα άλλο».

Όπως ήταν φυσικό, ο δημοσιογράφος ρώτησε τον κύριο Lohan αν ανησυχεί που η κόρη του κάνει τόσο καλή παρέα με έναν άνθρωπο που κατάφερε να φυλακίσει τα μέλη της ίδιας του της οικογένειας και είχε ζητήσει την δολοφονία του δημοσιογράφου Jamal Khashoggi της Washington Post.

Ο ίδιος ο Michael Lohan επέμεινε πως τίποτα από όλα αυτά δεν έχει αποδειχτεί και αρκέστηκε να πει πως η κόρη του είναι καλό παιδί και έχει καλούς ανθρώπους γύρω της και ξέρει να φροντίζει τον εαυτό της.