GNTM 2: Το νέο τρέιλερ πρόδωσε την επιστροφή της Σουζάνας...και όχι μόνο

GNTM 2: Το νέο τρέιλερ πρόδωσε την επιστροφή της Σουζάνας...και όχι μόνο

Τσάμπα χαρήκαμε το βράδυ της Τρίτης

Το επεισόδιο της Τρίτης του Greece’s Next Top Model 2, ήταν ένα από τα καλύτερα που έχουμε δει, και όχι μόνο λόγω της υπέροχης τριπλής δοκιμασίας. Η FF έσπασε και ένα από τα μέλη της είδε την πόρτα της εξόδου, με τις υπόλοιπες να κλαίνε με μαύρο δάκρυ, περίπου δηλαδή. Η Σουζάνα αποχώρησε και οι μόνες κοπέλες που στεναχωρήθηκαν ήταν οι 4 της παρέας της, και λογικό το βρίσκουμε αν μας ρωτάς.

Όμως πριν καλά καλά προλάβουμε να χαρούμε, το κανάλι κάνει μέγιστη γκάφα και αποκαλύπτει μέσα από το trailer πως η Σουζάνα επιστρέφει. Αμέσως μετά το τέλος του επεισοδίου της Τρίτης, προβλήθηκε το τρέιλερ της Δευτέρας, μέσα στο οποίο και είδαμε τη Σουζάνα. Αυτό βέβαια διορθώθηκε άμεσα, αφού πλέον το trailer έχει αλλάξει.

Δεν είναι όμως μόνο η επιστροφή της Σουζάνας, αυτή που αποκαλύπτεται στο τρέιλερ, αλλά και η οικειοθελής αποχώρηση της Μαρτίνας, για την οποία έχουμε ακούσει εδώ και αρκετές βδομάδες. Όπως θα δεις στο βίντεο που προβλήθηκε και στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, η Σουζάνα στο πλατό στέκεται στην θέση της Μαρτίνας, ενώ ούτε στο νέο trailer τη βλέπουμε κάπου, πράγμα που σημαίνει πως η αποχώρησή της ίσχυε (οκ και αυτό μας ικανοποιεί).

Δες το βίντεο που ακολουθεί και θα καταλάβεις.