Η αιχμηρή απάντηση της Κατερίνας Πεφτίτση στον Γιώργο Λιάγκα για τα πικρόχολα σχόλια

Η αιχμηρή απάντηση της Κατερίνας Πεφτίτση στον Γιώργο Λιάγκα για τα πικρόχολα σχόλια

Τι απάντησε η παίκτρια του GNTM;

Η Κατερίνα Πεφτίτση ήταν ένα από τα κορίτσια του Greece’s Next Top Model, που ξεχώρισαν ιδιαίτερα στις οντισιόν, και που κατάφεραν να περάσουν στο bootcamp, αλλά και στο σπίτι. Η πορεία της βέβαια ήταν αρκετά σύντομη, αφού στην πρώτη δοκιμασία με την κάθετη πασαρέλα, τη νίκησε η υψοφοβία της και δεν ολοκλήρωσε ποτέ την δοκιμασία.

Το plus size μοντέλο του GNTM ξεσήκωσε πλήθος αντιδράσεων, οι οποίες ήταν τόσο θετικές, όσο και αρνητικές. Τα πιο πικρόχολα σχόλια όμως ακούστηκαν στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, όταν εκείνη στη διάρκεια του Bootcamp έκανε τη φωτογράφιση με το μαγιό στην παραλία.

Η Κατερίνα βρέθηκε χθες καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, και φυσικά αναφέρθηκε και σε αυτό δίνοντας μία από τις πιο αιχμηρές και αφοπλιστικές απαντήσεις, που θα μπορούσαμε να ακούσουμε. Η πρώην παίκτρια του Greece’s Next Top Model είπε μεταξύ άλλων, πως είναι λογικό να μην αρέσουμε σε όλους τους ανθρώπους, όμως αυτό δεν δίνει σε κανέναν το δικαίωμα να προσβάλει και να κοροϊδεύει.

Τι απάντησε όμως στον Γιώργο Λιάγκα η Κατερίνα Πεφτίτση; Δες τη στο βίντεο που ακολουθεί και πες μας αν συμφωνείς και αν το χειρίστηκε σωστά.