Γέννησε η Ισμήνη Νταφοπούλου!

Γέννησε η Ισμήνη Νταφοπούλου!

Η Ισμήνη Νταφοπούλου έγινε μαμά για πρώτη φορά.

Η όμορφη Ισμήνη Νταφοπούλου γέννησε! Το αγαπημένο μας κορίτσι εδώ στο Queen.gr έφερε το Σάββατο στην ζωή το κοριτσάκι της και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Στο πλευρό της είναι φυσικά τόσο ο σύζυγός, Διαμαντής όσο και τα υπόλοιπα πολύ αγαπημένα της πρόσωπα.

Η Ισμήνη αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της πριν από μερικούς μήνες με το εξής μήνυμα:

«Αν με ξέρεις έστω και λίγο θα ξέρεις πως προτιμώ να κρατώ την ιδιωτική μου ζωη προστατευμένη, και πως επίσης δε συνηθίζω να γράφω μακρόσυρτα και συναισθηματικά captions -ιδιαίτερα για προσωπικά θέματα- αλλά αυτή τη φορά θα κάνω μια-δυο εξαιρέσεις...

Διότι οι αμέτρητες ευχές που έχουμε λάβει τις τελευταίες εβδομάδες είναι τοοόσο συγκινητικές! Με τη χάρη του Θεού η ευτυχία μας πολλαπλασιάζεται μέρα με την ημέρα και αισθάνομαι απίστευτα ευγνώμων για το που έρχεται αλλά και που κατάφεραμε να κρατήσουμε ένα τόσο χαρμόσυνο νέο μας για λίγο καιρό μόνο δικό μας και να το ευχαριστηθούμε με την οικογένειά μας για μερικούς μήνες! Από καρδιάς ευχαριστώ όσους το σεβάστηκαν μέχρι να αποφασίσουμε να το μοιραστούμε αλλά και όλους εσάς που μας στέλνετε όλα αυτά τα υπέροχα μηνύματα!! #Godsgift #Angelmuffinloading #lifeisamiracle»

Από εκείνη την ημέρα και μετά την είδαμε να ποζάρει διάφορες στιγμές με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα αλλά και να μη διστάζει να αποκαλύψει πως μέχρι και τον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης είχε πάρει περίπου 20 κιλά.

Μαμά και κόρη χαίρου άκρας υγείας και της ευχόμαστε μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας τα καλύτερα.

Ισμήνη, we love u. Να σας ζήσει!