Βγήκαν «μαχαίρια» στο Final Four: Η μπηχτή του Χατζηγιάννη στην Ελένη Φουρέιρα «ανάβει φωτιές»

Βγήκαν «μαχαίρια» στο Final Four: Η μπηχτή του Χατζηγιάννη στην Ελένη Φουρέιρα «ανάβει φωτιές»

Τι συνέβη ανάμεσα στους κριτές;

Το Final Four είναι το νέο reality μουσικής που βλέπουμε μέσα από τη συχνότητα του Ant1 τα βράδια της Κυριακής, και είναι αλήθεια πως δεν μας έχει περάσει καθόλου απαρατήρητο. Με την Ελένη Φουρέιρα ειδικά στην καρέκλα του κριτή και τις ξεχωριστές εμφανίσεις της, γινόμαστε όλο και μεγαλύτεροι fan.

Κι εκεί που σκεφτόμασταν πως είναι το μόνο show στο οποίο δεν έχουμε κάποια κόντρα, να σου αρχίζουν να «βγαίνουν μαχαίρια». Μάλιστα, στο επεισόδιο που θα δούμε την Κυριακή που μας έρχεται, αχνοφαίνεται μια κόντρα ανάμεσα στην Ελένη Φουρέιρα και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, ο οποίος της πετάει και μία μπηχτή.

Η διαγωνιζόμενη που βρίσκεται μπροστά τους δηλώνει fan της Ariana Grande, και λέει πως την έχει μελετήσει καλά. Η Ελένη συμπληρώνει πως η ξένη star έχει εξαιρετικά γυρίσματα, με τον Μιχάλη να της απαντά, κάπως πιο απότομα ίσως, από αυτό που θα περιμέναμε. Μπορεί βέβαια να μην είναι μπηχτή κι απλά να το εκλάβαμε εμείς με αυτόν τον τρόπο, όμως το βλέμμα της Ελένης Φουρέιρα, δεν δείχνει ιδιαίτερα ευχάριστο και φιλικό.

Τελικά ο Μιχάλης «τη λέει» στην Ελένη ή είναι ιδέα μας; Δες το βίντεο που ακολουθεί.