Η Amber Heard κάνει κίνηση ρουά ματ. Τι ζητάει από τον Johnny Depp;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Amber Heard κάνει κίνηση ρουά ματ. Τι ζητάει από τον Johnny Depp;

Η έξυπνη κίνηση της Amber

Τρεισήμισι χρόνια έχουν περάσει από την ημέρα που η Amber Heard και ο Johnny Depp αποφάσισαν να χωρίσουν, με την Amber να κατηγορεί μάλιστα τον ηθοποιό για ενδοοικογενειακή βία. Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2011 στην ταινία The Run Diary, ενώ ξεκίνησαν να συγκατοικούν από το 2012. Το 2015 παντρεύτηκαν και έναν χρόνο αργότερα εκείνη κατέθεσε αίτηση διαζυγίου.

Τον τελευταίο χρόνο η υπόθεση τους έχει βγει και πάλι στην επιφάνεια, με την Amber να κάνει κίνηση ματ σε ότι αφορά τη δίκη. Ίσως να ψάχνει απεγνωσμένα τρόπους για να την κερδίσει, όμως φαίνεται πως βρήκε τη λύση που ψάχνει.

Η 33χρονη ηθοποιός καλεί του πρώην manager του Johnny Depp να εμφανιστούν στη δίκη που θα πραγματοποιηθεί του χρόνου, και ζητάει τα οικονομικά έγγραφα. Η Amber Heard ισχυρίζεται πως ο Johnny Depp έχει πληρώσει (δωροδοκήσει) τους πιθανούς μάρτυρες από το να καταθέσουν κατά του σχετικά με τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής βίας που η ηθοποιός βίωσε κατά τη διάρκεια του σύντομου γάμου τους.

Σύμφωνα με τα νομικά έγγραφα που έλαβε η Blast, η Heard ζήτησε από στελέχη της ομάδας Mandel να της επιτρέψουν την πρόσβαση σε οικονομικά αρχεία που ενδέχεται να περιέχουν «πληρωμές για λογαριασμό του κ. Depp για να αποκρύψουν πράξεις βίας, πληρωμές σε μάρτυρες που παρακολούθησαν τη βία και / ή βοήθησε να τον καλύψουν, και περιστατικά βίας από τον κ. Depp».

«Η TMG πλήρωσε επίσης εκατομμύρια δολάρια σε διάφορα μέλη του προσωπικού του κ. Depp, πολλοί από τους οποίους θα είναι μάρτυρες της υποκείμενης δίκης».

Είναι αυτή η λύση για να κερδίσει τη δίκη η Amber; Πιστεύεις κι εσύ πως ο Johnny Depp μπορεί να έκανε κάτι τέτοιο; Θα μάθουμε σύντομα.