Θυμάσαι πού αλλού έχεις δει τον Σέργιο Σεβαστό (aka Ανδρέα Κωνσταντίνου) από τις Άγριες Μέλισσες;

Θυμάσαι πού αλλού έχεις δει τον Σέργιο Σεβαστό (aka Ανδρέα Κωνσταντίνου) από τις Άγριες Μέλισσες;

Ίσως να είσαι και μικρή και να μην θυμάσαι

Μπορεί να είσαι φαν του Greece’s Next Top Modell, αν όμως κάποια μέρα βαριέσαι και δεν θες να το παρακολουθήσεις, τότε αξίζει να δεις τις Άγριες Μέλισσες. Η σειρά εποχής που προβάλλεται από την τηλεοπτική συχνότητα του Ant1 έχει κερδίσει τις εντυπώσεις από την πρώτη μέρα της προβολής της, και όχι μόνο για το σενάριο της.

Οι πρωταγωνιστές έχουν επίσης απασχολήσει αρκετά το φιλοθεάμων κοινό, και γι’ αυτούς θέλουμε να σου μιλήσουμε κι εμείς. Ο Σέργιος Σεβαστός, τον οποίο υποδύεται ο Ανδρέας Κωνσταντίνου, είναι ένας από τους πιο γοητευτικούς άντρες της σειράς και αν σκεφτόσουν πως κάτι σου θυμίζει και κάπου τον έχεις ξαναδεί, εμείς είμαστε εδώ για να σε διαφωτίσουμε.

Σωστά θυμάσαι, γιατί πράγματι έχει παίξει και κάπου αλλού πριν από αρκετά χρόνια βέβαια. Αν πάλι δεν σου θυμίζει τίποτα, τότε μάλλον είσαι πολύ μικρή. Για σένα που είσαι λίγο μεγαλύτερη (να, σαν εμάς) θα σου πούμε πως ο Ανδρέας Κωνσταντίνου έχει παίξει και στην ταινία «Ψυχραιμία» του Νίκου Περάκη. Εκεί ωστόσο ήταν πολύ πιο μικρός και αρκετά διαφορετικός, αφού είχε μακριά μαλλιά.

Δες στη gallery φωτογραφίες από την ταινία και πάμε στοίχημα πως θα τον θυμηθείς.