GNTM 2: Ξέρουμε ποια είναι η κοπέλα που θα φύγει σε δύο εβδομάδες

GNTM 2: Ξέρουμε ποια είναι η κοπέλα που θα φύγει σε δύο εβδομάδες

Και καθόλου δεν χαιρόμαστε

Τα spoiler στο Greece’s Next Top Model έχουν ξεπεράσει πια κάθε όριο και πλέον εκτός από το ποιες κοπέλες φεύγουν τη βδομάδα που μας έρχεται, ξέρουμε και ποια φεύγει την επόμενη εβδομάδα. Και θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς, δεν μας αρέσει και πολύ αυτό, γιατί χάνεται το σασπένς και η αγωνία μας, να δούμε ποιες τα πηγαίνουν καλά και ποιες όχι.

Θα ακολουθήσουμε όμως την επικαιρότητα και θα σου πούμε πως ξέρουμε ποια είναι η κοπέλα που θα φύγει την επόμενη Δευτέρα. Μετά τις αποχωρήσεις Όλγας και Σουζάνας –ναι ναι ξανά- θα αποχωρήσει μία κοπέλα, η οποία εμείς πιστεύαμε πως φτάσει τουλάχιστον στη δεκάδα. Είναι όμορφη, είναι juicy και είναι –δυστυχώς- η Σπυρούλα Κάιζερ.



Το μελαχρινό κορίτσι από την Κύπρο με τις υπέροχες καμπύλες και τα εκφραστικά μάτια θα μας αποχαιρετίσει σε περίπου δύο εβδομάδες και καθόλου δεν μας άρεσε η είδηση αυτή. Η ανακοίνωση για την αποχώρησή της έγινε εχθές στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, δια στόματος Κλεοπάτρας Πατλάκη, η οποία λίγες ημέρες πριν είχε αποκαλύψει και την 4αδα του τελικού.