Η Kate Middleton σε φωτογραφίες από το Halloween του 2007 είναι απλά αγνώριστη

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Kate Middleton σε φωτογραφίες από το Halloween του 2007 είναι απλά αγνώριστη

Μήπως έχεις καταλάβει τι έχει ντυθεί;

Μπορεί η επίσημη ημερομηνία του Halloween να ήταν η Πέμπτη 31η Οκτωβρίου, όμως επειδή έτυχε να πέσει καθημερινή ημέρα, οι celebrities του εξωτερικού θα το γιορτάζουν μέχρι το Σαββατοκύριακο. Ήδη έχουμε δει αρκετούς από αυτούς, ανάμεσά τους φυσικά την οικογένεια Kardashian, αλλά και την Heidi Klum, η οποία κάθε χρόνο ανεβάζει το event πολλά επίπεδα με τις μεταμφιέσεις της.

Αυτή που δεν είχες δει όμως, και σίγουρα δεν περίμενες να δεις είναι η Kate Middleton σε φωτογραφίες από το Halloween του 2007, όταν ήταν μόλις 25 ετών. Και δεν θέλουμε να υπερβάλουμε, όμως ήταν πραγματικά αγνώριστη. Το Just Jared δημοσίευσε κάποιες φωτογραφίες της δούκισσας του Cambridge που κανείς δεν είχε δει μέχρι σήμερα, και πράγματι η Kate δύσκολα αναγωρίζεται.

Εννοείται πως τότε δεν ήταν ακόμη μέλος της βασιλικής οικογένειας και γι’ αυτό μπορούσε ακόμη και να μεταμφιέζεται και να φοράει και μίνι. Στις φωτό που θα δεις στη gallery η Kate είναι καθοδόν σε ένα πάρτι απ’ ότι καταλαβαίνουμε, μαζί με την αδερφή της Pippa, η οποία είναι επίσης πολύ διαφορετική.

Και δεν έχουμε καταλάβει ακριβώς τι έχει ντυθεί, όμως προσανατολιζόμαστε κάπου σε γυναίκα βαμπίρ, επειδή φοράει μαύρη μακριά κάπα. Μπορεί όμως και όχι, ποιος ξέρει. Εσύ μήπως μπορείς να καταλάβεις τι έχει ντυθεί;