GNTM 2: 10 φωτογραφίες στις οποίες η Χαρά Παππά είναι σωσίας της Ειρήνης Στεριανού

GNTM 2: 10 φωτογραφίες στις οποίες η Χαρά Παππά είναι σωσίας της Ειρήνης Στεριανού

Απίστευτη ομοιότητα

Το φετινό Greece’s Next Top Model έχει πολύ όμορφα κορίτσια, και μέσα σε αυτά ανήκει και η Χαρά Παππά, που ήταν το πρώτο κορίτσι που γνωρίσαμε στις οντισιόν. Η Χαρά εντυπωσίασε τόσο με τις αναλογίες της, όσο και με το υπέροχο και όμορφο πρόσωπό της και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του. Η έκπληξη της οντισιόν της, ήταν τη στιγμή που μάθαμε πως τα τελευταία δύο χρόνια είναι ζευγάρι με τον κούκλο Τούρκο ηθοποιό Burak Hakki.

Η Χαρά έχει έχει ένα πολύ όμορφο Instagram account, στο οποίο φυσικά υπάρχουν φωτογραφίες της με τον αγαπημένο της. Εκεί όμως που τις χαζεύαμε ανακαλύψαμε κάτι απίστευτο. Σε μερικές φωτογραφίες της η Χαρά μοιάζει πάρα πολύ, σε σημείο που σκεφτήκαμε πως είναι η σωσίας της, με την Ειρήνη Στεριανού, από το πρώτο GNTM.

Και θελήσαμε να μοιραστούμε αυτή την «ανακάλυψη» μαζί σου, για να μας πεις κι εσύ τη γνώμη σου. Στη gallery που ακολουθεί, θα δεις 10 φωτογραφίες της Χαράς Παππά, στις οποίες μοιάζει απίστευτα στην περσινή παίκτρια. Θέλουμε να τις δεις προσεκτικά και να μας πεις, δεν είναι ολόιδιες;