Η Meghan Markle έχει παίξει σε μία από τις αγαπημένες σου ταινίες, και σίγουρα δεν τη θυμάσαι καν

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Meghan Markle έχει παίξει σε μία από τις αγαπημένες σου ταινίες, και σίγουρα δεν τη θυμάσαι καν

Μπορείς να θυμηθείς σε ποια;

Προτού η Meghan Markle γίνει μέλος της βασιλικής οικογένειας ήταν μία γνωστή και πολύ επιτυχημένη ηθοποιός, με τον ρόλο της στο Suits ως δικηγόρο να την κάνει πιο γνωστή. Εκτός από αυτή τη σειρά όμως, η Meghan έχει παίξει και σε αρκετές άλλες ταινίες κάποιους μικρούς ρόλους, και γι’ αυτό δεχόμαστε το ενδεχόμενο να μην τη θυμάσαι.

Για παράδειγμα αν έχεις δει το Horrible Bosses, θα θυμάσαι πως εμφανίστηκε σαν το κορίτσι του κούριερ. Υπάρχει όμως και μία ταινία πολύ γνωστή και ρομαντική στην οποία έχει πρωταγωνιστήσει και στην οποία στοιχηματίζουμε πως δεν την παρατήρησες ποτέ. Μπορείς καθόλου να φανταστείς σε ποια ήταν;

Θα σε βοηθήσουμε λίγο, λέγοντάς σου πως σε αυτή παίζει ο Robert Pattinson και ο Pierce Brosnan. Όχι; Τίποτα ακόμη; Ας μην σε ταλαιπωρούμε άλλο, η ταινία στην οποία η Meghan έχει παίξει είναι το Remember Me, και το βίντεο με τη σκηνή τις τελευταίες ημέρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Η Meghan Markle που στην ταινία δείχνει αρκετά διαφορετική είναι μόλις 29 ετών εκεί και παίζει μία μπαργούμαν, στο club που φαίνεται να συχνάζει ο πρωταγωνιστής. Η σκηνή της είναι πολύ μικρή, όμως αρκετή για να τη θυμάσαι.

Δες τη στο βίντεο που ακολουθεί.