Τζένη Μπαλατσινού: Η ανάρτηση της κόρης της και το τρυφερό μήνυμα-αφιέρωση για τα γενέθλιά της

Τζένη Μπαλατσινού: Η ανάρτηση της κόρης της και το τρυφερό μήνυμα-αφιέρωση για τα γενέθλιά της

Δες τι της έγραψαν

Τα γενέθλιά της έχει σήμερα η Τζένη Μπαλάτσινού, η οποία όσο και αν δεν το πιστεύεις σήμερα έσβησε 49 κεράκια στην τούρτα της. Η παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους στη ζωή της αυτούς τους μήνες, με το highlight της χρονιάς να είναι αναμφίβολα ο γάμος της με τον Βασίλη Κικίλια τον περασμένο Ιούνιο στον Λυκαβηττό.

Οι ευχές που λαμβάνει σήμερα πέφτουν βροχή όμως εμείς θα σταθούμε σε δύο συγκεκριμένες. Σε αυτή που έκανε η κόρη της Αλεξάνδρα Κωστοπούλου, αλλά και στο τρυφερό μήνυμα- αφιέρωση που δέχτηκε από τα τρία της παιδιά, μαζί με μία υπέροχη ανθοδέσμη. Πριν από κάποιες ώρες η Αλεξάνδρα ανέβασε στο account της στο Instagram, μια φωτογραφία με τη μαμά της από την παιδική της ηλικία, με το caption της φωτογραφίας της να αναφέρει: «Happy Birthday superμάμα! Your warm heart and love make this world a better place! Thank you for being you.».

Δεν ήταν μόνο αυτή η ευχή που έλαβε όμως η Τζένη. Τα τρία της παιδιά, Αμαλία, Αλεξάνδρα και Μάξιμος, της έστειλαν μία πολύ όμορφη ανθοδέσμη, η οποία συνοδευόταν με μία καρτούλα με ένα τρυφερό μήνυμα-αφιέρωση επάνω, το οποίο έγραφε:

«Χρόνια πολλά superwoman mommy. We love you more than words can describe! Είσαι μία υπέροχη γυναίκα με πολύ μεγάλη καρδιά and we hope to be like you one day. Μακάρι να ήμασταν όλοι εκεί. Σ’ αγαπάμε τόσο πολύ!! Your lovely kids, Άμυ, Άλεξ, Μαξ».

Δες τις φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί.