Ο Rob Kardashian αδυνάτισε πολύ και είναι αγνώριστος

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο Rob Kardashian αδυνάτισε πολύ και είναι αγνώριστος

Δες τη σπάνια φωτό που ανέβασε στο account του

Η οικογένεια Kardashian είναι μία από τις πιο γνωστές τόσο στον κόσμο, όμως δεν είναι όλα τα μέλη της τόσο αναγνωρίσιμα. Οι αδερφές Kardashian-Jenner μονοπωλούν συνεχώς τα media και τα tabloids, κάτι που τα τελευταία χρόνια δεν ισχύει για τον αδερφό τους Rob Kardashian βέβαια. Από τότε που εκείνος χώρισε με τη Blac Chyna έχουμε χάσει τελείως τα ίχνη του, ενώ κάνει πολύ σπάνια εμφανίσεις, έως και καθόλου.

Αυτό το Halloween όμως ήταν γραφτό να τον δούμε να συμμετέχει στους οικογενειακούς εορτασμούς, και τον είδαμε. Ναι, ναι όσο περίεργο και αν σου φαίνεται ο Rob Kardashian συνάντησε τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας και μάλιστα είχε μεταμφιεστεί (σε κάτι που δεν καταλάβαμε). Ο ίδιος ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram account του, στην οποία πόζαρε με την μητέρα του Kris Jenner, και πραγματικά είναι απίστευτο το πόσο έχει αδυνατίσει.

Είναι αλήθεια πως δυσκολευτήκαμε να τον αναγνωρίσουμε, και όχι δεν έφταιγε μόνο το Halloween outfit γι’ αυτό. Ο 32χρονος reality star έδειχνε φανερά αδυνατισμένος και πολύ καλά ψυχολογικά. Κάτι που μας χαροποίησε ιδιαίτερα αφού πολύ σπάνια τον βλέπουμε πια μαζί με την υπόλοιπη οικογένεια του.

Τελικά ο χωρισμός του με τη Blac και η απομάκρυνση από τα φώτα της δημοσιότητας του έκανε αρκετό καλό. Ελπίζουμε να τον δούμε ξανά σύντομα όπως τον γνωρίσαμε, όμορφο και χαμογελαστό.