Δούκισσα Νομικού: Αποκάλυψε με ένα post στο Instagram τι δεν είχε πριν από 6 χρόνια

Δούκισσα Νομικού: Αποκάλυψε με ένα post στο Instagram τι δεν είχε πριν από 6 χρόνια

Η φωτό που δεν είχες ξαναδεί

Η Δούκισσα Νομικού είναι μία από τις πιο όμορφες παρουσίες της ελληνικής showbiz και μία από τις πιο γλυκές και τρυφερές μανούλες. Πριν από έναν μήνα απέκτησε το δεύτερο παιδάκι της με τον αγαπημένο της Δημήτρη, και από τότε είναι η πιο ευτυχισμένη γυναίκα στον κόσμο. Η μικρή Αναστασία ολοκλήρωσε την οικογενειακή της ευτυχία, ενώ η πρόσφατη φωτογραφία που ανέβασε με την ενός μήνα κόρη της, έχει συγκεντρώσει άπειρα likes.

Εχθές όμως η Δούκισσα Νομικού έκανε ένα post διαφορετικό από όλα τα άλλα. Η όμορφη μαμά και παρουσιάστρια με ένα post στο Instagram αποκάλυψε τι ακριβώς δεν είχε πριν από 6 χρόνια. Στο Instagram ξεκίνησε ένα καινούργιο challenge ανάμεσα στις Ελληνίδες celebrities, το οποίο τις θέλει να ανεβάζουν ένα post σε μορφή story, από τον πρώτο καιρό δημιουργίας του account τους.

Και αυτό έκανε και η Δούκισσα, που ανέβασε μια φωτογραφία της από το 2013 όπου όπως αναφέρει η ίδια ήταν πολλά πράγματα εκτός από μοντέλο. Τι δεν είχε όμως τότε που το έχει σήμερα και σίγουρα δεν το αλλάζει; Δες τη φωτογραφία της στη gallery αλλά και όσα γράφει σε αυτή.