Η Kim Kardashian έκανε photoshop στη Chicago West

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Kim Kardashian έκανε photoshop στη Chicago West

Όμως τα σχόλια δεν ήταν αρνητικά

Αν υπάρχει κάτι για το οποίο φημίζεται η Kim Kardashian και οι αδερφές της είναι για το υπερβολικό editing και το photoshop που κάνουν κάθε τόσο στις φωτογραφίες τους. Υπάρχουν όμως και φορές που το editing και το photoshop δεν περιορίζεται μόνο στις δικές τους φωτογραφίες, αλλά γίνεται και στα μικρότερα μέλη της οικογένειας (aka στα παιδιά τους).

Και αυτό έγινε στην τελευταία φωτογραφία της Kim Kardashian, η οποία έκανε photoshop στην κόρη της Chicago. Προτού βιαστείς και νευριάσεις όμως και αρχίσεις να κατακρίνεις τη reality star για την κίνησή της, να σου πούμε πως έγινε για καλό σκοπό. Η Kim και η οικογένειά της ντύθηκαν Flinstones για το Halloween και χάρη σε αυτό το concept έγινε το photoshop της Chicago.

Όπως εξηγεί η reality star στο caption της ανάρτησής της, η Chicago φοβήθηκε πάρα πολύ με τον Dino, ο οποίος στην πραγματικότητα ήταν ο μπαμπάς της Kanye West, και όσο και αν προσπάθησε η Kim να της εξηγήσει ποιος κρυβόταν κάτω από τη στολή δεν κατάφερε να την πείσει να μπει στην ομαδική φωτογραφία.

Η μόνη λύση να συμμετέχει ήταν να γίνει photoshop μέσα στην οικογενειακή φωτό και αυτό ακριβώς έγινε. Μην τη λιθοβολείτε λοιπόν γι’ αυτή την κίνησή της γιατί ήταν για καλό.