Χωρισμός σοκ στην οικογένεια της Beyoncé. Το μυστικό που αποκαλύφθηκε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Χωρισμός σοκ στην οικογένεια της Beyoncé. Το μυστικό που αποκαλύφθηκε

Μετά από αρκετούς μήνες

Σήμερα δεν είναι και πολύ ωραία τα νέα που μας έρχονται από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, αφού μάθαμε για έναν χωρισμό, ο οποίος μας σόκαρε πραγματικά. Αυτή όμως που βίωσε το μεγαλύτερο σοκ σίγουρα είναι η Beyoncé, μιας και ο χωρισμός αυτός βρίσκεται μέσα στην οικογένειά της.

Πριν από πέντε χρόνια η Solange Knowles, αδερφή της Queen B, παντρεύτηκε με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Alan Ferguson στη Νέα Ορλεάνη, με την τραγουδίστρια, τον σύζυγο και την κόρη της Blue Ivy να είναι φυσικά καλεσμένοι. Χθες η Solange ανακοίνωσε με ένα μακροσκελές post στο Instagram account της, πως εκείνη και ο σύζυγός της, αποφάσισαν να χωρίσουν.

Υπάρχει όμως κι ένα μυστικό που αποκαλύφθηκε με την ανακοίνωση αυτή. Ο χωρισμός αυτός δεν συνέβη ούτε χθες, ούτε προχθές, Η Solange και ο Alan έχουν πολλούς μήνες που έχουν χωρίσει, όμως ήταν κάτι που αφορούσε τους δυο τους και γι’ αυτό δεν ήθελαν να το μοιραστούν. Μπορεί επίσης στο ενδιάμεσο να υπήρξαν και προσπάθειες επανασύνδεσης και γι’ αυτό να το κράτησαν κρυφό όλο αυτό το διάστημα.

Δυστυχώς όμως, ο χωρισμός αυτός είναι αληθινός και η Solange ανεβάζοντας τρεις φωτογραφίες της, έκανε τη σχετική ανακοίνωση. Δες στη gallery poυ ακολουθεί τις φωτογραφίες που ανέβασε, αλλά και όσα είπε στο post της.