Denize Severo: Η sexy φωτό της και το σχόλιο του Doda που δείχνει πόσο «λιώνει»

Denize Severo: Η sexy φωτό της και το σχόλιο του Doda που δείχνει πόσο «λιώνει»

Μα τι κορμί είναι αυτό;

Η Denize Severo είναι η γυναίκα που αντικατέστησε την Αθηνά Ωνάση στη ζωή και την καρδιά του Alvaro de Miranda Neto. Τον Σεπτέμβρη το ζευγάρι έκλεισε έναν χρόνο έγγαμου βίου και φυσικά το γιόρτασαν με ένα ταξίδι. Η σύζυγος του Doda είναι γνωστή δημοσιογράφος και ταξιδεύει πολύ συχνά. Τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στο Buenos Aires και η φωτό που ανέβασε στο account της, μας έκανε να αναφωνήσουμε.

Η Denize φοράει μίνι κόκκινη δερμάτινη φούστα και εμείς δεν μπορούμε να πάρουμε τα μάτια μας από τα καλλίγραμμα πανύψηλα πόδια της. Και το ίδιο μάλλον συνέβη και στον Alvaro, ο οποίος φυσικά σχολίασε την φωτογραφία της, αποδεικνύοντάς μας πόσο ερωτευμένος είναι μαζί της.

Τα μάτια του Alvaro έκαναν καρδούλες μόλις είδαν τη φωτογραφία της αγαπημένης του και αυτά ήταν και τα emoji που χρησιμοποίησε, μαζί με δύο κόκκινες καρδιές για να μας δείξει πόσο την θαυμάζει και πόσο τη λατρεύει. Ας αφήσουμε όμως τα σχόλια του Doda και ας είμαστε ειλικρινείς, η γυναίκα έχει απίστευτο σώμα και είναι σχεδόν αδύνατο να μην την παρατηρήσεις.

Δες στη gallery που ακολουθεί φωτογραφίες της, την επίμαχη φωτό, αλλά και το σχόλιο του Alvaro de Miranda Neto.